Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Гент» – «Динамо»: котирування букмекерів на матч Ліги чемпіонів

Владислав Стародубцев
У четвертому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів «Динамо» на виїзді гратиме проти бельгійського «Гента», в якому виступають українці Роман Яремчук, Ігор Пластун та Роман Безус. Хто фаворит майбутнього протистояння за оцінкою фахівців компанії Favbet – читайте в бетторському прев’ю «Рейтингу Букмекерів».
«Гент» - «Динамо»: котирування букмекерів на матч Ліги чемпіонів

«Гент» – «Динамо»: котирування букмекерів на матч Ліги чемпіонів

За оцінкою аналітиків, «Динамівці» мають дещо виші шанси на прохід у плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів, аніж «Буйволи»: на перебіг подій, за яким «Динамо» опиниться у наступному раунді турнірну, пропонується укласти парі за 1.67 (57% ймовірності), натомість на «Гент» можна поставити за 2.25 (43%).

Поставити на те, що «Гент» переможе у домашньому матчі, можна за 2.45, на нічийний результат пропонується коефіцієнт 3.35, на звитягу «Динамо» можна «зарядити» за 3.05.

У відсотковому співвідношенні вікторія бельгійського клубу – 39% ймовірності, нічия – 29% ймовірності, тріумф українського клубу – 32% ймовірності.

На перемогу «Динамо» з форою (-1) встановлене котирування 5.10 (20%), тоді як на аналогічний сценарій, проте на користь «Гента» пропонують укласти парі за 3.80 (26%).

Найімовірніше, обидві команди заб’ють бодай гол у ворота суперника. Ставку за 1.81(53%) розрахують як виграшну, якщо обидва колективи відзначаться у першому поєдинку. Водночас парі за 2.01 (47%) виявиться виграшним, якщо одна з команд залишить власні ворота недоторканими.

Якщо ви впевнені, що команди проб’ють тотал більше 2,5 голів, до вашої уваги коефіцієнт 2.13 (46%), натомість на «низ» пропонують 1.78 (54%).

Найнижче котирування на точний рахунок – 6.0 (17%) на нічию 1:1. Найімовірніший підсумок зустрічі – перемога «Гента» з гандикапом в 1 гол (4.10, 24%).

За «Динамо» найбільше шансів відзначитися мають Владислав Супряга (3.50, 29%), Віктор Циганков (4.0, 25%), Жерсон Родрігес (4.0, 25%) і Віталій Буяльський (5.0, 20%).

У складі «Гента» найбільше шансів забити гол у ворота киян у Романа Яремчука (3.40, 29%), Андерсона Ніангбо (3.60, 28%), Тіма Кляйндінста (4.0, 25%) та Лорана Депуатра (4.0, 25%).

Ставку за 4.95 (19%) розрахують як виграшну, якщо гравець оформить дубль, водночас на хет-трик пропонують укласти парі за 20.0 (5%).

Статистичні факти про матч «Гент»«Динамо»

  • Вперше і востаннє команди зустрічалися у 2010-му році в рамках 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Тоді поєдинок у Києві завершився перемогою «Динамо» з рахунком 3:0 (голи в активі Ярмоленка, Шевченка і Зозулі), а на виїзді «Динамівці» святкували вікторію з рахунком 3:1 (забивали Гармаш, Мілевський, Гусєв та Кулібалі.
  • За два поєдинки «Буйволи» спромоглися забити у ворота киян лишень 1 гол (в середньому 0,5 гола за матч), тоді як Шевченко та Ко наколотили 6 (в середньому 3.0 голи за матч).
  • В попередньому раунді змагань «Гент» пройшов австрійський «Рапід» (2:1), а «Динамо» виявилося сильнішим за нідерландський АЗ (2:0).

Кадрові втрати обох команд 

У «Динамо» суттєві втрати у лінії оборони: нещодавно був прооперований Микита Бурда, з ангіною потрапив до лікарні Денис Попов, а також травмований Олександр Тимчик. Усі троє не зможуть допомогти киянам в майбутній зустрічі.

Артем Шабанов тільки-но відновився після травми та набирає форму, те саме стосується Беньяміна Вербича. Не виключено, що тренерський штаб команди вирішить їх поберегти в матчі з «Буйволами».

У таборі «Гента» проблем не менше: пропустить гру капітан та лідер центру поля Свен Кумс, продовжує перебувати у лазареті з пошкодженням коліна грузин Георгій Чакветадзе. Окрім цього, проблеми зі здоров’ям у Романа Безуса та Лорана Депуатра.

Поєдинок кваліфікації Ліги чемпіонів між «Гентом» та «Динамо» відбудеться у середу, 23-го вересня, на стадіоні «Геламко Арена» у Бельгії. Початок зустрічі – о 22:00 за Києвом. Пряму трансляцію забезпечить телеканал «Футбол 1».

Матч обслуговуватиме бригада арбітрів з Румінії під керівництвом Овідіу Хацегана. На лінії йому допомагатимуть Октавіан Шовре, Себастьян Георге, четвертий рефері – Себастьян Колтеску. На матчі буде задіяна система VAR. Арбітр VAR – Массіміліано Ірраті, його асистент – Чіро Карбоне (обидва з Італії).

На цьому етапі турніру передбачено проведення двох матчів. Поєдинок у Києві відбудеться за тиждень, 29-го вересня. Зустрічі гратимуть за порожніх трибун через пандемію COVID-19.

Переможець пари «Гент» – «Динамо» завоює путівку до плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.

«Гент» – «Динамо»: прогноз і ставки Олега Саленка

В’ячеслав Заховайло: «Динамо» може вирішити долю дуелі з «Гентом» уже в першому матчі»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт