Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Геліос» – «Металург» Запоріжжя: коли спаринг – це шанс заробити

Роман Тверденко
Здавалося б, увесь червень доведеться спокійно спостерігати за баталіями на Євро-2016. Однак, коли український футбол вийшов з відпустки, то робота знайшла мене сама. А прибігла вона з Харкова, де товариську зустріч проводили колективи Першої та Другої ліг України – «Геліос» та відроджений запорізький «Металург». «Рейтинг Букмекерів» пояснює, чому цей матч привернув нашу увагу, а тому – зацікавить і вас.

З чого починається відродження запорізького Металурга? Фото: fcmetalurg.zp.ua

У день матчу, тобто вчора, лише кілька букмекерів давали можливість поставити своїм клієнтам на зустріч двох представників трясовини вітчизняного футболу. Початковий коефіцієнт 1.8 приблизно між 11:00 та 12:00 почав падати. Варто чесно сказати, що впав він несуттєво – в межах -0.2 пунктів. І суттєвих рухів надалі не відбувалось. Але через деякий час усі букмекери зняли цей матч з лінії.

Необхідно зазначити одразу, що цей матч був третім для запоріжців за останні три дні. «У гонитві за ігровою практикою», як про це сказано у офіційному пабліку «Металургу» у соцмережі «В Контакте», у суботу мінімально програв у Краматорську «Авангарду» – 0:1, а у неділю запорізький колектив без шансів поступився напіврозібраному складу «Дніпра» з рахунком 8:1. Тобто за півтижня команда проробила шлях «Запоріжжя – Краматорськ – Дніпро – Харків», при цьому граючи у типових складних літніх погодних умовах.

Отже, наявний перший компонент улюблених нами аномалій – низький статус матчу. Незважаючи на це, інтерес до поєдинку був неабиякий. Суттєва сума на ринок цього матчу на біржі ставок Betfair була проставлена протягом першої частини першого тайму, до голу господарів на 24-й хвилині.

Опісля, незважаючи на товариський статус зустрічі, де команди можуть дещо ледачо відпрацьовувати у обороні та втратити мінімальну перевагу, гравці не менш наполегливо ставили на перемогу харків’ян. До перших хвилин другого тайму на перемогу «Геліоса» гравці біржі поставили понад 68 тисяч доларів!


Окрім цього, не дивлячись на наявність забитого м’яча, беттори не соромились ставити на логічно підвищений коефіцієнт «тотал менше 2.5 голів», тобто на «низ» у зустрічі.


Хід подій у другому таймі був доволі розміряним – «Геліос» утримував свою перевагу, «Металург» час від часу намагався загострювати ситуацію біля воріт суперника через стандарти (судячи з онлайну на сайті біржі). Впродовж другого тайму на перемогу господарів було проставлено близько 8 тисяч доларів. На 86-й хвилині «Металург» «привіз» другий м’яч у свої ворота, заробивши для харків’ян пенальті, який було реалізовано.

Після цього котирування на «низ» у поєдинку підросло до 1.3, і це надало привід гравцям скористатися нагодою і поставити на те, що у матчі більше голів не буде, у що вони вірили по ходу усього матчу. Близько 11 тисяч за 4 хвилини внесено на «тотал менше 2.5», з яких близько 6 тисяч були поставлені на коефіцієнти 1.32 та 1.31. Ну а про те, що ще занесли коштів на перемогу «Геліосу», – годі й говорити.


Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу «Геліоса» з рахунком 2:0. Перемога плюс не дуже щедрий на голи матч. Те, чого і очікували гравці, які поставили на успіх харків’ян понад 93 тисячі доларів. Цього обігу у 90 тисяч американської валюти досягли юнацькі колективи «Сталі» та «Металісту». Про цей матч «РБ» також робив матеріал.


Проте брати на олівець когось на увесь сезон не варто. Річ у тому, що, на відміну від зустрічей Першої ліги, на матчі Другої ліги не надає у лінію чи режим «лайв» жоден з букмекерів. Навіть біржа Betfair лише зрідка відкриває ринки на матчі цього турніру. Тому «Металург» у букмекерів ми зможемо бачити лише під час товариських зустрічей або у розіграші Кубку України.

Нагадаємо, запорізький «Металург» було відроджено у дещо іншій юридичній формі власності, аніж дитя Богуслаєвих, навесні цього року. Минулого тижня засновник клубу Андрій Богатченко закликав уболівальників відчайдушно відвідувати домашні матчі команди, бо інакше незабаром будуть великі фінансові проблеми для відродженого з попелу «Металургу».

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 2
  • МК

    Уважаемый Михаил!!!! Пишет Вам болельщик Запорожского Металлурга с многолетним стажем!!!! Ваша статья – имеет признаки явно заказного характера!!! Мне как болельщику кажется, что при написании статьи Вы явно отстаивали интересы некоего Запорожского “футбольного” клана, которому явно невыгодно существование такого футбольного клуба как запорожский Металлург. Понимая важность подготовки к началу календарного сезона, клуб запланировал большое кол-во матчей для получения футбольного опыты и наигрывания тактических схем, так как в команде на просмотре находится большое кол-во потенциальных новичков команды, для которых во время подготовительного периода очень важно сыграться, и стать одним единым коллективом!!! Ваши рассуждения на тему странных матчей абсолютно беспочвенны, так как молодым футболистам оптимальней всего приобретать опыт с более сильными командами такими как Днепр, Гелиос (является одним из лидеров первой лиги) и другими командами из высших дивизионов!!! Набивая “шишки” с грандами и лидерами украинского футбола, ребята приобретают большой футбольный опыт, который поможет команде в выступлении команды во Второй лиге чемпионата Украины. В Запорожье болельщики очень любят свою местную команду, и Вам как человеку представляющему интересы определенных “футбольных” кланов следует задуматься о тех людях, которые искренне переживают за Металлург и всеми силами пытаются восстановить то доброе имя Запорожского Металлурга, которое к сожалению было в полном понимании этого слова уничтожено за последние 2 года. От лица всех болельщиков Металлурга просим Вас не осквернять доброе имя Металлурга, ведь новая команда только стала на новый путь развития, а такими статьями Вы просто убиваете самое святое что есть у М

  • ИЗ

    Ничего в этом матче странного нет! На матче так много денег, потому что этот матч был на карандаше у многих каперов в СНГ. Вы считаете, если команда амаатор играет 3й матч за 3 дня, при этом проигрывает 8-1 молодежке Днепра, то она должна идти за 1.8 с крепкой командой Гелиос?
    https://bookmakersrating.ru/tips/prognoz-na-match-gelios-har-kov-metalurg-zaporozh-e/

Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт