Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Фінляндія – Україна: прогноз на матч 09.10.2021, статистика, ставки і коефіцієнти від букмекерів

Олександр Дузь
Свій черговий матчу відбору до чемпіонату світу 2022 року збірна України проведе 9 жовтня. На виїзді підопічні Олександра Петракова зіграють з національною командою Фінляндії.
Фінляндія - Україна: прогноз на матч 09.10.2021, ставки і коефіцієнти від букмекерів

Фінляндія – Україна: прогноз на матч 09.10.2021, ставки і коефіцієнти від букмекерів

«Рейтинг Букмекерів» пропонує вашій увазі великий матеріал щодо цього матчу. Вашій увазі цікава статистика, історія протистоянь, прогнози та коефіцієнти. Обов’язково дочитайте статтю до кінця, якщо ви хочете знати все про найближчу гру Фінляндія – Україна. Чемпіонат світу 2022 року може пройти без нас, якщо не буде перемоги!

Аналіз матчу Фінляндія – Україна (09.10.2021)

Протистояння у Гельсінкі для обох команд має ключове значення у боротьбі за другу сходинку групи D. Наразі Україна та Фінляндія мають по п’ять очок, проте різниця за голами трохи краща у «Синьо-жовтих». Це дозволяє нашій збірній випереджати скандинавів у таблиці. Однак не треба забувати й про те, що у фінів є гра в запасі, тож за втраченими очками ми їм поступаємося. Саме тому українців влаштує тільки перемога, хоча й вона нічого не гарантує. Все буде вирішуватися в останніх двох поєдинках з Боснією і Герцеговиною. Результати паралельних матчів також можуть зіграти свою роль. Тепер не все залежить від України, але винуватити у цьому можна тільки самих себе. Якщо у двох іграх з Казахстаном, при всій повазі до цієї збірної, команда бере два очки, про який спокійний вихід на чемпіонат світу може йти мова. З такими результатами варто радіти вже тому, що ми все ще залишаємося у боротьбі за другу сходинку. І це в групі, в якій фактично немає не те що великих збірних, а навіть наближених до такого статусу команд. Окрім Франції, звісно. Якщо Україна ЧС 2022 пропустить, маючи серед суперників Казахстан, Фінляндію та Боснію і Герцеговину, кампанію можна буде рахувати катастрофічно провальною.

Прогноз на матч

Участь фінської збірної на чемпіонаті Європи та останні результати команди загалом говорять тільки про одне – футбол у цій країні розвивається дуже стрімко. Держава там приділяє увагу розробці різноманітних програм, які популяризують гру мільйонів, вкладає гроші у дітей та інфраструктуру. Це все приносить свої плоди. За кілька років з прохідного для більшості збірних Європи суперника Фінляндія перетворилася на міцного середняка, що здатен відбирати очки навіть у дуже хороших команд.

Враховуючи це в сукупності з виїзним статусом матчу, Україні просто не буде. Експерт «Рейтингу Букмекерів» Максим Гіленко взагалі більше вірить у те, що фіни не програють. Вашій увазі прогноз відомого коментатора та прогнозиста.

Солідарний з цим прогнозом і ще один наш експерт В’ячеслав Заховайло. Водночас Олександр Золотогорський та Ігор Циганик вірять у підопічних Петракова.

Ставки на матч

Букмекер Favbet Україну явним фаворитом не вважає, даючи на перемогу нашої збірної коефіцієнт 2.31. Фінів можна взяти за 3.45, а нічию – за 3.25.

Цікаво, що у велику кількість голів букмекери також не вірять. Стандартний тотал більше 2.5 можна взяти аж за коефіцієнт 2.48. Це дуже пристойний показник для такого ринку.

Всі прогнози та ставки на матч Фінляндія – Україна доступні на цій сторінці «Рейтингу Букмекерів».

Аналіз виступів збірної України в турнірі

У поточній кампанії «Синьо-жовті» не вражають. За п’ять ігор команда здобула тільки п’ять очок. Якщо два нічийних результати з Францією можна занести в актив, мирові з Казахстаном у двох матчах та домашні 1:1 з Фінляндією – такі собі досягнення. Проте нічого ще не втрачено. Треба просто вигравати три останні зустрічі, які залишилися, і все тоді буде нормально. Інша справа, наскільки це реально, враховуючи «нічийне прокляття», що переслідує нас протягом всього відбіркового турніру до чемпіонату світу у Катарі.

Аналіз виступів збірної Фінляндії в турнірі

Скандинавська команда у чотирьох іграх здобула п’ять очок. У доробку збірної дві мирові (з нами та Боснією і Герцеговиною), а також мінімальна перемога над Казахстаном. Французам фіни програли з рахунком 0:2. Загалом сам факт того, що Фінляндія до останніх раундів знаходиться у боротьбі за вихід на ЧС-2020 – дуже пристойний показник для цієї збірної.

Місце Команда Ігри Голи Очки
1 Франція 6 8:3 12
2 Україна 5 6:6 5
3 Фінляндія 4 4:5 5
4 БіГ 4 5:6 3
5 Казахстан 5 5:8 3

Склад команди збірної України

На матч з Фінляндією у Гельсінкі українці відправились наступним складом:

Воротарі: Георгій Бущан, Андрій Пятов, Дмитро Різник.

Захисники: Микола Матвієнко, Віктор Корнієнко, Ілля Забарний, Олександр Тимчик, Олександр Сирота, Сергій Кривцов, Артем Шабанов, Едуард Соболь, Олександр Караваєв.

Півзахисники: Сергій Сидорчук, Тарас Степаненко, Микола Шапаренко, Віктор Циганков, Сергій Булеца, Олександр Піхальонок, Олександр Зубков, Андрій Ярмоленко, Ігор Харатін.

Нападники: Артем Довбик, Роман Яремчук, Данило Сікан.

Склад команди збірної Фінляндії

Відома й заявка фінської національної збірної на матч з Україною:

Воротарі: Лукаш Градецькі («Байєр», Німеччина), Єссе Йоронен («Брешіа», Італія), Карлйоган Ерікссон («М’єльбю», Швеція).

Захисники: Альбін Гранлунд («Сталь», Польща), Паулюс Араюурі («Пафос», Кіпр), Лео Вяйсянен («Ельфсборг», Швеція), Роберт Іванов («Варта», Польща), Ніколас Хамаляйнен («Лос-Анджелес Гелаксі», США), Йоона Тойвіо («Геккен», Швеція), Югані Ояла («Мотервелл», Шотландія), Юкка Райтала («Монреаль Імпект», Канада), Ніколай Альхо (МТК, Угорщина).

Півзахисники: Каан Кайрінен («Ліллестрем», Норвегія), Роберт Тейлор («Бранн», Норвегія), Робін Лод («Міннесота Юнайтед», США), Ільмарі Нісканен («Данді», Шотландія), Урхо Ніссіля (КуПС), Глен Камара («Рейнджерс», Шотландія), Онні Валакарі («Пафос», Кіпр), Расмус Шюллер («Юргорден», Швеція), Фредрік Єнсен («Аугсбург», Німеччина).

Нападники: Теему Пуккі («Норвіч», Англія), Маркус Форсс («Брентфорд», Англія), Джоел Пох’янпало («Різеспор», Туреччина).

Факти про збірну України з футболу

  • Україна зіграла внічию у всіх п’яти матчах кваліфікації ЧС-2022.
  • У середньому «Синьо-жовті» пропускають 1.8 гола за гру, якщо брати п’ять останніх календарних матчів команди.
  • Україна пропускала як мінімум гол у восьми останніх поєдинках.
  • Українці тричі грали з фінами та завжди забивали як мінімум один раз.
  • В останніх п’яти матчах Україна забиває у середньому 1.2 гола за гру.

Факти про збірну Фінляндії з футболу

  • Фіни пропускали у всіх зустрічах з Україною.
  • В останніх п’яти матчах Фінляндія у середньому пропускає рівно один гол.
  • Фіни забивають 0.2 гола за гру у п’яти останніх іграх.

Картки збірної України в турнірі

Протягом відбору на чемпіонат світу 2022 року у Катарі українці отримали дев’ять жовтих карток. З них дві у Зінченка, ще по одній мають Миколенко, Ярмоленко, Марлос, Бущан, Малиновський, Соболь та Матвієнко. У Миколенка в пасиві також є червона картка. Цікаво, що її футболіст отримав у першій грі з фінами, які відбулася навесні у Києві.

Картки збірної Фінляндії в турнірі

У скандинавів також дев’ять жовтих карток, а ось червоних у них поки що не було. По дві картки мають Камара та Шюллер. Ще по одній картці у Пуккі, Араюурі, Тойвіо, Альхо та Хамаляйнена.

Статистика голів за часом матчу

Фінська збірна забила протягом відбору чотири голи, українці – шість. Фіни всі свої м’ячі проводили у перших таймах. У нас за цим показником рівновага – три у першому та три у другому. П’ять голів Україна пропустила у других таймах. У першій частині матчу був тільки один м’яч. Водночас фіни чотири рази пропускали у других таймах і тільки раз у першій половині гри.

Шанси збірної України на перемогу

Букмекери не бачать явного фаворита у протистоянні, про що говорять коефіцієнти Фінляндія – Україна. Не бачать його й експерти та спеціалісти. Проте невеличку перевагу все ж таки вони віддають українцям, адже клас нашої команди, як не крути, але є більш високим. На останньому чемпіонаті Європи Україна дійшла до чвертьфіналу, потрапивши таким чином у вісімку найкращих команд Старого Світу. Про щось це говорить.

Останні матчі збірної України

Шанси Фінляндії на перемогу

Скандинаві мають хороший підбір виконавців та якісного тренера, який вже довів свої вміння, створивши боєздатний колектив. Фінляндія – це вже не тільки хокей. Гру мільйонів у цій країні також освоїли та прогресують у ній. Звісно, шанси фінів трошки нижчі, якщо порівнювати їх з Україною, проте відібрати очки у підопічних Олександра Петракова ця команда спроможна. Вона вже це робила у Києві. Вдома буде підтримка, тож все можливо. Крім того, на господарів нічого не тисне. Навіть якщо Фінляндія ЧС 2022 пропустить, ніхто їй у цьому не дорікне.

Останні матчі збірної Фінляндії

  • Франція – Фінляндія 2:0
  • Фінляндія – Казахстан 1:0
  • Фінляндія – Уельс 0:0
  • Фінляндія – Бельгія 0:2
  • Фінляндія – Росія 0:1

Часті питання (FAQ)

Чи будуть глядачі на матчі Фінляндія-Україна 9 жовтня 2021?

Так. Влада Фінляндії дозволила заповнення арени у столиці країни на 90%. Всього вона вміщує близько 40 тисяч глядачів, тож підтримка у фінів буде солідною.

Де знайти останні новини про матч?

Новини, прогнози та іншу цікаву інформацію щодо матчу Фінляндія – Україна можна знайти у відповідному розділі на «Рейтингу Букмекерів».

Де буде проходити матч Фінляндія – Україна 9 жовтня 2021?

Гра відбудеться на Олімпійському стадіоні у Гельсінкі.

На яких ТВ каналах будуть показувати матч Фінляндія – Україна 9 жовтня 2021?

Гру можна буде подивитися на каналах «Футбол 1» та «Україна», а також за допомогою медіасервісу OLL.TV.

Чи можна купити квитки на матч Фінляндія – Україна 9 жовтня 2021?

Офіційної квоти для гостей з України на стадіоні не виділили. Проте в теорії квитки можна придбати на загальних секторах.

Хто фаворит матчу Фінляндія – Україна 9 жовтня 2021

Явного фаворита у грі немає. Невеличка перевага у цьому контексті є у нашої збірної.

Де знайти прогнози на матч Фінляндія – Україна?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт