Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Favbet став офіційним спонсором фіналу Кубка України

Владислав Стародубцев
Міжнародна беттингова компанія Favbet стала спонсором фіналу Кубка України, який відбудеться найближчої середи, 8-го липня, в Харкові на ОСК «Металіст». У вирішальному поєдинку зіграють київське «Динамо» та полтавська «Ворскла».
Favbet став офіційним спонсором фіналу Кубка України

Favbet став офіційним спонсором фіналу Кубка України

Директорка з комунікацій Favbet Катерина Машевська наступним чином прокоментувала початок партнерства з Українською асоціацією футболу:

«Favbet став невід’ємною частиною українського футболу, разом з нами запалюється футбол в Чемпіонаті України, на Суперкубку, і звичайно ж фінал Кубка. 

На жаль, в цьому році фінал пройде без глядачів, але ми зі свого боку зробимо все можливе, щоб і «Динамо» і «Ворскла» відчули підтримку своїх фанатів. Футбол об’єднує багатьох в єдиному емоційному пориві, а філософія Favbet в цьому і полягає – запалювати гру на повну», – резюмувала Машевська. 

«Кубок України з футболу завжди був і залишається знаковою та очікуваною подією для вболівальників. Рівні можливості для кожного, інтрига і несподіваний результат – ось відмінні риси цієї події! І нам дуже приємно, що протягом тривалого часу, партнером головного кубкового фіналу країни є компанія Favbet.

Впевнені, що в цьому році фіналісти подарують нам по-справжньому видовищну гру! А партнерство з Favbet додасть їй свого драйву і пристрасті!», – розповів Роман Волинець, який є генеральним директором ТОВ «УАФ Маркетинг», ексклюзивного комерційного партнера Української асоціації футболу.

Фінал Кубка України між «Динамо» та «Ворсклою» зіграють у середу, 8-го липня. Стартовий свисток у матчі пролунає о 21:30 за київським часом.

Додамо, за оцінками компанії Favbet, столичний клуб – беззаперечний фаворит майбутнього протистояння. На перебіг подій, за яким «Динамо» виграє в основний час, можна укласти парі за 1.29 (73%), на нічию можна поставити за 5.70 (17%), на звитягу «Ворскли» за підсумком 90 хвилин пропонується котирування 9.90 (10%).

Якщо «Динамо» стане володарем Кубка України сезону 2019/2020 років, зіграє коефіцієнт 1.12 (85%), ставку з котирування 6.40 (15%) розрахують як виграшну, якщо «Ворсклі» вдасться виграти турнір.

«Динамо», «Шахтар», «Ліверпуль»: букмекери приймають ставки на наступний клуб Ярмоленка

В’ячеслав Заховайло: «Динамо» – це банда розгодованих мажорів»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт