Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Entain розпочне експансію ринку ставок на кіберспорт з придбання Unikrn

Владислав Стародубцев
Холдинг Entain, що володіє низкою відомих букмекерських контор: Bwin, Coral, Sportingbet, Ladbrokes та ішими, незабаром стане власником оператора Unikrn, головна спеціалізація якого – ставки на кіберспорт.
Entain розпочне експансію ринку ставок на кіберспорт з придбання Unikrn

Entain розпочне експансію ринку ставок на кіберспорт з придбання Unikrn

Відомо, що незабаром «технологічна платформа, продукти і команда» Unikrn стане власністю Entain. Придбання згаданого оператора – один з кроків на шляху до досягнення мети гемблінгового холдингу – домінації на світовому ринку беттингу, азартних ігор та інтерактивних розваг. 

Фінансові умови угоди не розголошуються, але у Unikrn запевняють: процес поглинання остаточно завершиться до кінця цього року. Гемблінговий гігант планує використати технологію Unikrn для створення величезної платформи для ставок на електронні види спорту. У Entain переконані, що команда і технології Unikrn допоможуть холдингу стати світовим лідером на ринку беттингу на кіберспортивні події. 

«Усе це, в поєднанні з нашими можливостями, аналітикою, досвідом регулювання, захистом гравців і масштабом, забезпечує унікальну, першу в галузі платформу для роботи на цьому захоплюючому ринку, який регулярно демонструє показники зростання», – мовиться у заяві Entain. 

Водночас холдинг зробив низку інших кроків, покликаних підвищити увагу до ринку кіберспортивних ставок. Так, нещодавно керівництво холдингу призначимо Джастіна Делларіо, який до цього працював у Twich, керівником департаменту, що відповідає за кіберспорт. 

Компанія Unikrn була заснована у 2014 році. Букмекер одразу ж почав позиціонувати себе як платформу для ставок саме на esports. 

«Entain створив потужну платформу, що об’єднує наші провідні в галузеві технології, людей і можливості. Це забезпечує суттєве зростання на існуючих ринках, у тому числі в США, а також дозволяє нам розвиватися на нових ринках, які стрімко розвиваються», – цитує Джетте Найгаард-Андерссон, виконавчу директорку Entain, iGamingBusiness.

«Платформа дозволить нам задовольняти мінливі потреби наших клієнтів, оскільки ми використовуємо конвергенцію медіа, розваг та ігор і розширюємо сферу інтерактивних розваг. 

Це означає, що ринки, на яких ми працюємо, можуть стати в кілька разів більшими, ніж сьогодні. Один з таких ринків – ставки на кіберспорт. Ми створюємо першу масштабовану платформу для цього ринку, і я тішуся, що Джастін Делларіо приєднався до нас», – підсумувала вона. 

Як інформував «РБ», Entain став одним з найбільших донорів GambleAware – незалежної благодійної організації, головна ціль якої – допомога проблемним гравцям. 

Шакіл О’Ніл підписав контракт з відомим у США букмекером

Андердоги чи фаворити: на кого ставити? Експеримент «Рейтингу Букмекерів»  

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт