Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Ексгравець збірної України дав прогноз на матч «Реал» – «Барселона»

Сергій Гумен
Максим Калиниченко поділився очікуваннями від матчу на «Сантьяго Бернабеу», а також назвав фаворита протистояння.
Ексгравець збірної України дав прогноз на матч «Реал» - «Барселона»

Ексгравець збірної України дав прогноз на матч «Реал» – «Барселона»

Колишній півзахисник московського «Спартака» і національної збірної України Максим Калиниченко поділився своїм прогнозом на центральний поєдинок 26-го туру чемпіонату Іспанії між мадридським «Реалом» і каталонською «Барселоною».

«Реал» в останніх поєдинках був непереконливий – в чемпіонаті команда Зінедіна Зідана у двох останніх турах взяла всього один бал, програвши «Леванте» (0:1) і зігравши внічию з «Сельтою» (2:2). У Лізі чемпіонів «Вершковим» також успіху домогтися не вдалося – на своєму полі вони програли «Манчестер Сіті» (1:2), залишивши собі мізерні шанси на прохід у чвертьфінал.

«Барселона» також далека в поточному сезоні від своєї ідеальної форми, але при цьому команда Кіке Сетьена грає куди більш стабільніше свого головного конкурента в боротьбі за чемпіонський титул. В даний момент «Cиньо-гранатові» лідирують в таблиці з відривом у два бали від «Реала», який втратити можна вже сьогодні. На тижні «Барселона» також грала в Лізі Чемпіонів і мала проблеми в поєдинку з «Наполі», але врятувала нічию 1:1 і є тепер беззаперечним фаворитом пари.

«Реал» не ідеальний, він багато помиляється в обороні, що часто призводить до втрати очок, але сьогодні «Вершкові» напевно будуть прагнути дати супернику бій. З сьогоднішньою «Барселоною» навіть такий «Реал» впоратися цілком здатний – суперник ослаблений травмами провідних гравців, в атаці йому не вистачає винахідливості, якщо господарі зможуть стримати Ліонеля Мессі, який і є головною загрозою, то три очки заробити можна цілком.

Пропоную поставити на перемогу «Реала», – сказав Калиниченко в інтерв’ю виданню Vseprosport.ru.

Букмекерська контора Parimatch підтримує думку 41-річного українця. Експерти оцінюють перемогу «Королівського» клуба коефіцієнтом 2,28 (42%), а на успіх «Синьо гранатових» дають котирування 3,1 (31%). Нічию можна зіграти за 3,6 (27%). В цьому матчі очікується тотал більше (2,5). На «верх» пропонують поставити з коефіцієнтом 1,71 (56%), на «низ» – 2,21 (44%).

Нагадаємо, що «Ель класико» відбудеться в неділю, першого березня, в Мадриді на стадіоні «Сантьяго Бернабеу». Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

Перед цим матчем «Реал» з 53 очками посідає друге місце в турнірній таблиці іспанської Прімери, а «Барселона» лідирує з 55 балами в активі.

Букмекери: «Реал» переможе «Барселону» в результативному матчі

Зідан розповів, завдяки чому «Реал» може обіграти «Барселону»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт