Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Ексгравець «Маріуполя» Кисіль – про договірні матчі: «Серед футболістів одиниці зважаться проявляти ініціативу в таких брудних справах»

Сергій Гумен
Хавбек Руслан Кисіль, який виступав за «Маріуполь» та «Колос», висловився про договірні поєдинки в українському футболі.
Ексгравець «Маріуполя» Кисіль - про договірні матчі: «Серед футболістів одиниці зважаться проявляти ініціативу в таких брудних справах»

Ексгравець «Маріуполя» Кисіль – про договірні матчі: «Серед футболістів одиниці зважаться проявляти ініціативу в таких брудних справах»

Колишній футболіст «Маріуполя» Руслан Кисіль, який підписав нещодавно контракт з мальтійським клубом «Сліма Вондерерс», розповів, як розвивається ситуація з розслідуванням матчу з фіксованим результатом, а також висловив свою точку зору про цю історію. Слова півзахисника наводить видання Sportarena.com.

– В Україні багато колишніх гравців ФК «Маріуполь» потрапили під підозру за договірні матчі. Навіть оголошувалося, що вас, наприклад, дискваліфікують на два роки. За вашої точки зору, що це було? Як це виглядало зсередини?

– Перше – це з приводу написання всього цього в інтернеті та на офіційних сайтах з боку цих не надто чесних людей. Це була провокація для того, щоб я їм нібито розповів те, що вони хочуть почути. Так, безсумнівно, був і якийсь тиск ззовні на такі портали й зокрема це виходило на офіційному сайті федерації, як я пам’ятаю. Зараз це ні для кого не секрет, що у нас там постійно якісь розгляди.

Друге – це причина слідчих дій всіх цих провокацій. Люди, які футболісти, а також люди навколофутбольні. Так ось, навколофутбольні люди – і керівники, і тренери, і агенти. Це ті хто по-справжньому можуть впливати на результати матчів, використовуючи футболістів як інструмент на футбольному полі. А футболісти, ну це одиниці, хто зважиться проявляти ініціативу в таких брудних справах. Для мене це в минулому, я знаю одне, те що чесно – завжди правильно. Тому все стане на свої місця, в житті завжди так. Сподіваюся, в Україні не буде надалі брудного футболу.

Скандальний поєдинок «Маріуполь» – «Гірник-Спорт» відбувся 14-го листопада 2016-го року і завершився вольовою перемогою маріупольського клубу з рахунком 3:1. По ходу самої зустрічі були зафіксовані аномальні суми ставок на виграш «Гірника-Спорт» в першому таймі та загальну перемогу «Маріуполя».

Руслан Кисіль – вихованець академії донецького «Шахтаря». В чемпіонаті Україні 28-річний півзахисник виступав за «Олімпік», «Маріуполь», «Десну» та «Колос». Минулий сезон півзахисник відіграв у російській «Балтиці», де відзначився двома голами в восьми поєдинках.

«Рейтинг Букмекерів» писав, що дискваліфікація українського футболіста Олександра Насонова за договірні матчі скасована.

«Запропонували $1000»: українець розповів, що зіграв у договірному матчі

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт