Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Джошуа обійшов Володимира Кличка по заробітках за кар’єру

Сергій Романенко
Чемпіон світу з боксу за версіями IBF, WBA Super, WBO та IBO у суперважкій вазі Ентоні Джошуа обійшов по заробітках за кар’єру українця Володимира Кличка.
Джошуа обійшов Володимира Кличка по заробітках за кар'єру

Джошуа обійшов Володимира Кличка по заробітках за кар’єру

Згідно з інформацією The Sun, за другий бій з мексиканцем Енді Руїсом уродженець Уотфорда отримав близько 62 мільйони євро. Це більше 58 мільйонів євро, які він заробив у попередніх своїх 23 боях на професійному рингу. Таким чином, загальна сума грошей, яку боксер заробив за кар’єру, склала 120 мільйонів євро.

У списку найбільш високооплачуваних боксерів у історії Джошуа піднявся відразу на 7-е місце. Він обійшов пуерторіканця Фелікса Тринідада (77 мільйонів євро), українця Володимира Кличка (100 мільйонів євро) і американця Шугара Рея Леонарда (108 мільйонів євро).

Попереду британця залишилися тільки його співвітчизник Леннокс Льюїс (126 мільйонів євро), американці Евандер Холіфілд (271 мільйон євро), Майк Тайсон (361 мільйон євро) і Оскар де ла Хойя (407 мільйонів євро), філіппінець Менні Пакьяо (460 мільйонів євро) і ще один представник США Флойд Мейвезер (633 мільйона євро).

Нагадаємо, в першому бою, який відбувся в червні цього року на легендарній арені «Медісон-сквер-гарден» у Нью-Йорку, Джошуа програв Руїсу. Британець після чотирьох нокдаунів був нокаутований у 7-му раунді. У контракті на бій був передбачений поєдинок-реванш, який відбувся в минулу суботу в Ед-Дір’іі (Саудівська Аравія). Другий бій між британцем і мексиканцем тривав усі 12 раундів. Перемогу одноголосним рішенням суддів здобув Джошуа. Рахунок на картках рефері: 118-110, 119-109, 118-110.

Наступний бій Джошуа повинен провести проти болгарина Кубрата Пулєва або українця Олександра Усика. Перший є обов’язковим претендентом на пояс IBF, а другий – на пояс WBO. Промоутер британця Едді Хирн заявив, що найімовірніше його клієнт спочатку зустрінеться з Пулєвим, а вже після цього з Усиком.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт