Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Динамо» зацікавилося форвардом італійського топ-клубу

Сергій Гумен
Нападник Садік Умар, правами на якого володіє «Рома», перебуває в списку трансферних бажань керівництва українського гранда.
«Динамо» зацікавилося форвардом італійського топ-клубу

«Динамо» зацікавилося форвардом італійського топ-клубу

Київське «Динамо» планує придбати футболіста в лінію нападу в зимове трансферне вікно. В поле зору українського клубу потрапив 22-річний нігерійський форвард Садік Умар, повідомляє видання Dynamomania. Правами на африканського нападника володіє «Рома», проте в даний момент гравець виступає в чемпіонаті Сербії за белградський «Партизан».

Також серйозний інтерес до Умара, за інформацією порталу Owngoalnigeria, проявляє французький «Ліон». Клуб Ліги 1 вже запропонував за футболіста шість мільйонів євро, але ця пропозиція була відхилена «Партизаном», який володіє правом першочергового викупу контракту форварда і планує згодом продати його як мінімум за 12 мільйонів.

Нігерієць є одним з найкращих бомбардирів сербської Суперліги, відзначившись 11 забитими м’ячами. Таку ж кількість голів на свій рахунок записали форварди «Явіра» Нікола Петкович і «Бачка Топола» Ненад Лукич.

Зазначимо, що за «Рому» Умар в останній раз грав ще в сезоні 2015/16, коли провів шість поєдинків і забив два голи в рамках Серії А. Після цього він регулярно здавався в оренду. До римського клубу Садік захищав кольори «Спеції», а потім виступав на правах оренди за «Болонью», «Торіно», НАК «Бреду», «Рейнджерс», «Перуджу» та «Партизан».

Раніше ЗМІ повідомляли, що київське «Динамо» цікавиться нападником Мірко Маричем («Осієк») і Андражем Шпораром («Слован»). У 2020-му році «Біло-сині» вже підписали нового футболіста. Першим новачком команди в новому році став нігерійський вінгер Беніто, який раніше виступав у складі російського «Тамбова».

«Динамо» пішло на зимову паузу на другому місці в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги, маючи у своєму активі 36 очок після 18 матчів. Від донецького «Шахтаря» столичний колектив відстає на 14 балів.

Турецький гранд хоче підписати захисника «Динамо»

Букмекери оцінили ймовірність трансферу Циганкова і Миколенка в зимове міжсезоння

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт