Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Динамо», «Шахтар», «Ліверпуль»: букмекери приймають ставки на наступний клуб Ярмоленка

Сергій Гумен
Основними варіантами для Андрія Ярмоленка, на думку букмекерської контори Parimatch, є київське «Динамо» та стамбульський «Фенербахче». Повернення гравця в український топ-клуб або перехід до турецького гранда оцінюються однаковим котируванням 2,5, що відповідає 40% ймовірності.
«Динамо», «Шахтар», «Ліверпуль»: букмекери приймають ставки на наступний клуб Ярмоленка

«Динамо», «Шахтар», «Ліверпуль»: букмекери приймають ставки на наступний клуб Ярмоленка

Український півзахисник Андрій Ярмоленко, який наразі виступає в англійській Прем’єр-лізі за лондонський «Вест Хем», може змінити клубну прописку в найближчому майбутньому. 30-річний футболіст, попри вирішальний гол у поєдинку 32-го туру чемпіонату проти «Челсі» (3:2), не є стабільним гравцем основного складу «Молотобійців». У зв’язку з цим Андрій може розглянути різноманітні варіанти продовження своєї професійної кар’єри.

Основними варіантами для Ярмоленка, згідно з версією букмекерської компанії Parimatch, є київське «Динамо» і стамбульський «Фенербахче». Повернення півзахисника в український гранд або перехід до турецького топ-клубу оцінюються однаковим коефіцієнтом 2,5, який дорівнює 40% ймовірності. У топ-3 претендентів на підписання трудового договору з українським вінгером включений ще один турецький гранд – «Бешикташ». Якщо Андрій прийме пропозицію «Чорно-білих», зіграє котирування 8,0, що відповідає 12,5% ймовірності.

Крім того, аналітики пропонують ставку на трансфер Ярмоленка в донецький «Шахтар». Такий варіант, на думку експертів, вважається малоймовірним – всього 3,3% або коефіцієнт 30,0. Повернення в дортмундську «Боруссію» оцінюється в 5% ймовірності (котирування – 20,0). Також у списку претендентів на футболіста фігурують два англійські колективи. Йдеться про «Ліверпуль» і «Вотфорд». Лише у 2% ймовірності (коефіцієнт – 50,0) оцінюються шанси Андрія на перехід в команду Юргена Клоппа. На можливий трансфер українського півзахисника у «Вотфорд» встановлене котирування 9,0, що становить 11% ймовірності.

Чинна трудова угода гравця з «Вест Хемом» розрахована до завершення сезону 2021/2022. Андрій перейшов у англійський клуб влітку 2018-го року з дортмундської «Боруссії». За його трансфер «Молотобійці» заплатили німцям 24 мільйони євро. Українець зіграв у 17 матчах поточного сезону Прем’єр-ліги, в яких відзначився чотирма забитими м’ячами й однією гольовою передачею.

Додамо, що Ярмоленко грав у складі київського «Динамо» з 2006-го по 2017-й рік. У серпні 2017-го року Андрій залишив українську команду і перейшов у дортмундську «Боруссію» за 25 мільйонів євро. На рахунку Андрія 228 зіграних матчів у чемпіонаті України за київську команду і 99 голів. У складі національної збірної він провів 86 поєдинків і відзначився 37 забитими м’ячами.

Ярмоленко не виключає можливість повернення у «Динамо»

Ярмоленко – найбільш високооплачуваний гравець «Вест Хема»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт