Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Динамо» Київ – «Лугано»: ставки, прогнози і коефіцієнти букмекерів на матч 12 грудня 2019 року

Сергій Гумен
Київське «Динамо» на НСК «Олімпійський» прийме швейцарський клуб «Лугано» у поєдинку шостого туру групового етапу Ліги Європи. Букмекери віддають значну перевагу у майбутньому протистоянні підопічним Олексія Михайличенка. Коефіцієнт на перемогу українського колективу – 1,22, на успіх гостей – 14,0, на нічийний результат – 6,1.
«Динамо» Київ – «Лугано»: ставки, прогнози і коефіцієнти букмекерів на матч 12 грудня 2019 року

«Динамо» Київ – «Лугано»: ставки, прогнози і коефіцієнти букмекерів на матч 12 грудня 2019 року

За версією букмекерської контори Favbet, у відсотковому співвідношенні ймовірність перемоги «Біло-синіх» – 78%, а швейцарців – 7%. 15 відсотків дається на нічийний результат.

На перемогу «Динамо» з форою (-1,5) можна поставити з котируванням 1,73 (55%), на протилежний варіант (+1,5) дают 2,11 (45%).

2:0 – вважається найвірогіднішим рахунком зустрічі, на думку експертів. На цей варіант пропонують котирування 5,0, що дорівнює 20 відсоткам імовірності.

Ставки на голи у матчі «Динамо» Київ – «Лугано»

Зустріч у Києві, на думку аналітиків, має бути результативною. На тотал більше 2,5 можна поставити з коефіцієнтом 1,73, на менше – 2,11.

У відсотковому співвідношенні на 0-2 голи дається 45%, а на 3 і більше м’ячів – 55%. На ставку «обидві заб’ють» фаворитом вважається варіант «ні» з відсотком 63.

Статистичні факти про матч «Динамо» Київ – «Лугано»

Суперники провели між собою всього одну очну офіційну зустріч, яка відбулася у нинішньому розіграші Ліги Європи. Матч пройшов у Швейцарії і завершився внічию з рахунком 0:0.

Команда Олексія Михайличенка в останніх п’яти поєдинках двічі перемогла і тричі зазнала поразки. Тотал більше 2,5 був пробитий у чотирьох протистояннях. Різниця забитих/пропущених м’ячів – 10:8.

Швейцарський колектив у останніх п’яти матчах відзначився двома перемогами, однією нічиєю та двома поразками. Тотал більше 2,5 був зафіксований двічі. Різниця голів – 5:5.

В останньому своєму матчі у груповому етапі Ліги Європи київська команда на виїзді поступилася шведському «Мальме» (3:4), а «Лугано» на своєму домашньому стадіоні зазнав мінімальної поразки від «Копенгагена» (0:1).

Перед заключним туром «Динамо» з шістьма набраними балами посідає третє місце у квартеті В, а швейцарський клуб з двома очками йде на останній позиції.

У майбутньому протистоянні Олексій Михайличенко не зможе випустити на поле травмованого захисника Микиту Бурду, який переніс операцію на коліні. Півзахисники Сергій Сидорчук, Беньямін Вербич і захисник Артем Шабанов пропустять матч через дискваліфікацію.

У складі «Лугано» можуть не з’явитися на полі травмовані Мирослав Човіло, Джонатан Саббатіні, Олександр Герндт, Франциско Родрігес. Також гру пропустить лідер нападу команди Карліньос Жуніор.

Прогноз складів на матч «Динамо» Київ – «Лугано»

«Динамо» Київ: Бойко, Караваєв, Кадар, Попов, Кендзера, Буяльський, Шапаренко, Циганков, Де Пена, Соль, Бєсєдін.

«Лугано»: Бауманн, Яо, Кечкес, Дапрела, Обексер, Кустодіо, Гвідотті, Вечей, Лаванші, Холендер, Араторе.

Матч «Динамо» Київ – «Лугано» розпочнеться о 19:55 у четвер, 12 грудня, у Києві на стадіоні НСК «Олімпійський». Головним арбітром поєдинку призначений азербайджанець Аліяр Агаєв. Йому допомагатимуть Зейнал Зейналов і Акиф Аміралі. Резервний рефері – Орхан Мамедов. Пряму трансляцію зустрічі організує телеканал «Футбол 1».

Конкурс «Час Перших» до топових матчів грудня

5 подій для ставок на спорт. 9 – 15 грудня

«Шахтар» – «Аталанта»: ставки, прогнози і коефіцієнти букмекерів на матч 11 грудня 2019 року

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт