Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Динамо» чи «Шахтар» – хто фаворит УПЛ перед стартом другої частини сезону?

Владислав Стародубцев
До поновлення української Прем’єр-ліги залишається менш як тиждень, а це означає, що час нагадати вам котирування букмекерів у лінії на чемпіона сезону 2020/2021 років.
«Динамо» чи «Шахтар» - хто фаворит УПЛ перед стартом другої частини сезону?

«Динамо» чи «Шахтар» – хто фаворит УПЛ перед стартом другої частини сезону?

«Нарешті дочекалися!», – напевно, з такою фразою прихильники елітного дивізіону чемпіонату України «прилипнуть» до екранів телевізорів наступної суботи, адже саме тоді стартує весняна частина розіграшу змагань. 

Перша частина турніру подарувала нам чимало несподіванок: лідерство «Динамо», незвично високе місце «Ворскли» та повний провал «СК Дніпро-1» – однією з небагатьох команд, що активно витрачала на трансферному ринку влітку. Весняний футбольний відрізок теж приберіг низку інтриг: тут і повернення Артема Мілевського, і боротьба за чемпіонство, і заруба за бронзу, тож сподіваємося, буде на що подивитися. 

За оцінкою аналітиків букмекерської компанії Favbet, традиційно «Шахтар» і «Динамо» – головні претенденти на золоті нагороди чемпіонату. 

Попри те, що «Гірники» перебувають на другій проміжній позиції, саме команда Луїша Каштру має найкращі шанси захистити титул чемпіона – 59% (коефіцієнт – 1.70). Водночас імовірність перемоги «Динамівців» в УПЛ оцінюють у 50% (коефіцієнт – 2.0). 

Інші 12 команд-учасниць мають мізерні шанси поборотися за титул найкращої команди України. До прикладу, «Десна» – 5% (20.0), «Зоря» – 5% (20.0), «Ворскла» – 1% (100.0), а «Олімпік», «Маріуполь», «СК-Дніпро-1», «Рух», та «Інгулець» – по 0,2% ймовірності (коефіцієнти – 500.0). 

У першому поєдинку весняної частини сезону закарпатський «Минай» у рідних стінах прийматиме «Львів». Матч запланований на суботу, 13 лютого. Арбітр дасть стартовий свисток о 14:00. 

В турнірній таблиці лідирує київське «Динамо», в активі якого 30 очок. На другому щаблі розташувався «Шахтар», у доробку якого 29 балів, замикає трійку найкращих «Десна» – у підопічних Олександра Рябоконя 23 очки. У зоні ризику перебувають одразу три команди: «СК Дніпро-1» (9 очок), «Рух» (10 очок) і «Львів» (10 очок). Нагадаємо, у попередніх чотирьох сезонах УПЛ золоті нагороди чемпіонату здобували «Гірники». 

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», фахівці пропонують спрогнозувати футбольне майбутнє Євгена Селезньова після вигнання з «Колоса». 

Підписуйтеся на сторінки «РБ» у Telegram та Instagram.

Букмекери: 90%, що Ребров стане найкращим українським тренером, який працює за кордоном

У Parimatch розповіли, чому держрегулятор не розглядав заявки компанії на отримання гемблінг-ліцензій

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт