Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Довгострокові ставки на ЛЧ: переможець, фіналісти, країна-тріумфатор

Владислав Стародубцев
Днями у турецькому Стамбулі відбулося жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів. Пропонуємо вам ознайомитися з лінією компанії 1xBet на підсумки змагань перед стартом одного з найважливіших етапів турніру.
Довгострокові ставки на ЛЧ: переможець, фіналісти, країна-тріумфатор

Довгострокові ставки на ЛЧ: переможець, фіналісти, країна-тріумфатор

«ПСЖ» і «Манчестер Сіті» фаворити, а «Динамо» з «Шахтарем» — серед андердогів 

Пальма першості за шансами на виграш найпрестижнішого клубного турніру Європи у підопічних Маурісіо Почеттіно (20%, коефіцієнт – 4.60), але де-факто фіксуємо паритет з командою Хосепа Гвардіоли (19,5%, 4.74). До когорти головних претендентів також потрапили низка титулованих команд: «Баварія» (13%, 7.30), «Челсі» (11%, 8.50), «Манчестер Юнайтед» (9%, 9.90) і «Ліверпуль» (9%, 10.0). 

Водночас «Шахтар» у третьому десятку команд за ймовірністю виграшу (0,5%, 176.0), а на тріумфі «Динамо» можна ще більше збагатитися (0,3%, 301.0), себто у донеччан більше шансів на перемогу, аніж у киян, хоча саме столичний клуб — чинний чемпіон України. 

Поціновувачам величезних коефіцієнтів варто звернути на варіанти з «Шерифом» Юрія Вернидуба (1000.0), «Мальме» (801.0) і «Брюгге» (700.0). Як букмекери оцінюють шанси наших команд на вихід у плей-оф Ліги чемпіонів, читайте тут. 

Хто опиниться у фіналі цього разу?

В минулому сезоні до вирішального матчу дісталися дві команди з АПЛ — «Челсі» та «Манчестер Сіті». Як підсумок, лондонці стали найкращою командою Старого світу, мінімально перегравши суперника (1:0).

Схоже, у «Містяни» і в цьому розіграші можуть повторити власне досягнення — принаймні, про це свідчать розрахунки аналітиків. Та і новачок «ПСЖ» Ліонель Мессі має прекрасну можливість з 2015 року дістатися до фіналу. Словом, розклад сил схожий на той, що прослідковується у маркеті на переможця. 

«ПСЖ» 2.60 /35%
«Манчестер Сіті» 2.70 /34,5%
«Баварія» 4.20 /22%
«Челсі» 4.50 /20,5%
«Манчестер Юнайтед» 5.0 /18,5%
«Ліверпуль» 5.0 /18,5%
«Реал Мадрид» 8.0 /11,5%

Країна-переможець

2222

Знову ж таки, якщо згадувати попередній фінал, не можна не згадати, що обидві команди представляли Туманний Альбіон. У поточній кампанії найбільше представництво країни в Іспанії (4), Італії (4), Англії (4) і Німеччини (4). Це і не дивно, адже це чемпіонати з найбільшим коефіцієнтом у рейтингу УЄФА, відповідно до якого і формуються квоти. 

У 47% (1.95) оцінюють перебіг подій, за яким ситуація минулого сезону повториться — у фіналі ми побачимо двох представників АПЛ, один з яких виграє, тоді як практично вдвічі нижча ймовірність варіанту, що переможцем стане команда з Франції (20,5%, 4.50). Сума вашого парі помножиться на 5.50 (17%), якщо Лігу чемпіонів сезону 2021/2022 виграє команда з німецької Бундесліги чи іспанської Ла Ліги, а італійська Серії А — андердог маркету з 10% (9.0). 

Фінал турніру відбудеться наприкінці травня наступного року на стадіоні «Газпром-Арена» у Санкт-Петербурзі. Переможець отримає право зіграти з тріумфатором Ліги Європи у поєдинку за Суперкубок УЄФА. 

Як повідомляв «РБ», букмекери оцінили шанси новоспеченого новачка «Червоних дияволів» Кріштіану Роналду стати найкращим бомбардиром англійської Прем’єр-ліги. Підписуйтеся на нашу сторінку в Instagram та канал у Telegram.

В’ячеслав Заховайло: «Динамо» в Лізі чемпіонів може лише приємно здивувати»

Олег Федорчук: «Третє місце в групі для «Шахтаря» – це норма, а для «Динамо» – подвиг»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт