Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Дербі Італії: що пропонують букмекери на матч «Інтер» – «Ювентус»?

Владислав Стародубцев
В матчі 18-го туру Серії А «Інтернаціонале» на «Джузеппе Меацца» прийматиме чинного чемпіона Італії – «Ювентус». Читайте далі, щоб дізнатися які котирування на цей поєдинок підготували аналітики букмекерської компанії Favbet.
Дербі Італії: що пропонують букмекери на матч «Інтер» - «Ювентус»?

Дербі Італії: що пропонують букмекери на матч «Інтер» – «Ювентус»?

За розрахунками фахівців, у матчу відсутній явний фаворит, але невеличку перевагу все ж віддають господарям. На варіант, за яким «Інтер» переможе, пропонують укласти парі за 2.39, тоді як шанси «Ювентуса» здобути три очки оцінили коефіцієнтом 3.0. Виграшною виявиться ставка за 3.55, якщо команди не зможуть виявити сильнішого.

У відсотковому співвідношенні перемога «Нерадзуррі» – 40%, нічия – 27% ймовірності, перемога «Старої синьйори» – 33% ймовірності. 

Якщо ви впевнені, що команди проб’ють тотал більше 2,5 м’ячів, до вашої уваги коефіцієнт 1.67 (57%). Водночас на «низовий» рахунок можна «зарядити» за 2.22 (43%). Імовірність варіанту «обидві заб’ють» оцінили у 61%  (коефіцієнт 1.57). Шанси, що бодай один з голкіперів залишить власні ворота недоторканими оцінили у 2.42 (41%).

На сценарій, за яким «Нерадзуррі» переграють суперника з гандикапом щонайменше у 2 голи (фора – 1), пропонують зробити ставку за 3.70 (27%). На аналогічний результат, але на користь «Старої синьйори», встановлене котирування 4.90 (20%). У складі «Інтернаціонале» найбільше шансів забити у форвардів Ромелу Лукаку (2.0, 50%) і Лаутаро Мартінеса (2.50, 40%). За «Ювентус» найбільше шансів відзначитися голом у Кріштіану Роналду (1.90, 52%) та Альваро Морати (2.50, 40%)

Найімовірніший підсумок зустрічі – результативна нічия (3.55, 28%). Найімовірніший точний рахунок матчу – нічия 1:1 (6.50, 15%).

Статистичні факти про матч «Інтер» – «Ювентус» 

  • У рамках Серії А команди зустрічалися 204 рази: 59 (29%) перемог в активі «Інтернаціонале», 94 (46%) звитяги у доробку «Ювентуса», ще у 51-му (25%) поєдинку був зафіксований нічийний результат;
  • Безвиграшна серія «Інтера» на власному стадіоні в зустрічах з «Ювентусом» налічує 3 матчі. Востаннє «Нерадзуррі» перемагали у вересні 2016-го року (2:1). Загалом безвиграшна серія міланців в матчах з туринцями налічує 7 поєдинків;
  • У попередніх 10-ти поєдинках цих команд у Мілані «Інтер» здобув лишень 1 перемогу, при цьому команда зазнала 5 поразок;
  • У двох з попередніх трьох матчів на «Джузеппе Меацца» грала ставка тотал «більше 2,5». Окрім цього, у попередніх чотирьох зустрічах у Мілан неодмінно грала ставка «обидві заб’ють»;
  • Один з лідерів «Ювентуса» Пауло Дібала – найкращий бомбардир останніх 5 матчів у складі обох команд – 2 голи.

Кадрові втрати обох команд

У таборі «Старої синьйори» лазарет переповнений: у матчі з «Нерадзуррі» команді не допоможуть Пауло Дибала, Маттейс де Лігт, Алекс Сандро, Хуан Куадрадо, молоді таланти Хамза Рафія та Франко Ісраель. У складі «Інтернаціонале» травмованих менше, але вони теж є: не зіграють Матіас Весіно, Даніло Д’Амброзіо. Під питання участь Андреа Пінамонті. 

Матч чемпіонату Італії між «Інтернаціонале» та «Ювентусом» зіграють у неділю, 17-го січня, у Мілані. Початок – о 21:45 за Києвом. Пряму трансляцію протистояння забезпечить телеканал «Футбол 1»

На цю мить «Інтернаціонале» перебуває на другому щаблі у турнірній таблиці Серії А – в активі підопічних Антоніо Конте 37 очок, що на 3 залікових бали менше, аніж у Мілана, який є проміжним лідером ліги. «Ювентус» з 33-ма очками посідає четверту сходинку. 

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», фахівці пропонують спрогнозувати новий клуб данця Крістіана Еріксена, який був виставлений на трансфер «Інтером». 

«Інтер» – «Ювентус»: прогноз і ставка Олександра Шовковського

«Інтер» – «Ювентус»: прогноз і ставка Ігоря Бурбаса

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт