Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

ЧС-2018: хто виграє трофей та індивідуальні нагороди?

Тарас Гончар
Чемпіонат світу вже подарував нам масу сенсацій і ось у фіналі турніру нас чекає найголовніша – збірна Хорватії, яка побореться з Францією за титул найсильнішої команди планети.
32523512421

ЧС-2018: хто виграє трофей та індивідуальні нагороди?

Мало хто очікував, що хорвати зможуть пройти так далеко, спочатку коефіцієнт на їх вихід у фінал, за даними Parimatch, був 13,0 (8%), тоді як у Франції – 3,75 (27%). Втім, «Шашкові» змогли створити диво та збільшити свою армію вболівальників завдяки волі до перемоги. Правда, фаворитами вони так і не вважаються. За котируваннями Parimatch шанси Хорватії на трофей – 34% (2.95).

Нагадаємо, починаючи з плей-оф підопічні Златко Далича завжди пропускали першими, потім зрівнювали рахунок і переводили гру в овертайм. Можливо, і в цей раз справа не обмежиться основним часом. Така ймовірність – 30% (3.25). Та найбільше шансів на те, що в перші 90 хвилин перемогу оформлять французи – 50% (1.92).

Якщо ж говорити про кількість голів, то фінал навряд чи нас потішить голами. Всього 35% (2.65) на то, що тотал матчу буде більше 2,5. Що ж стосується бомбардирів, то за котируваннями виокремлюється Грізманн (34% на гол), Мбаппе (31%) і Жиру (28%). Надія хорватів – Перішич (19%), Манджукич (18%) і Ребич (14%).

До речі, французи і хорвати ведуть ще одне протистояння. Мбаппе і Модрич – головні претенденти на отримання «Золотого м’яча» чемпіонату світу. Коефіцієнти у Parimatch 1.85 і 2.9 відповідно. Кращими ж голкіперами турніру можуть стати Уго Льоріс (1,85) і Даніел Субашич (2,8).

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт