Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Чоловік з кулаками накинувся на подружжя у пункті приймання ставок

Владислав Стародубцев
Нападник, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, завдав тілесних ушкоджень чоловікові та відштовхнув його дружину, внаслідок чого у жінки діагностували перелом ключиці.
Чоловік з кулаками накинувся на подружжя у пункті приймання ставок

Чоловік з кулаками накинувся на подружжя у пункті приймання ставок

Королівський суд міста Тонтон, що на південному заході Великої Британії засудив до 12 місяців ув’язнення 31-річного Мартіна Ньютона, який у пункті приймання ставок, розташованому в одному з місцевих залів ігрових автоматів, з кулаками накинувся на 59-річного потерпілого, завдавши йому тілесних ушкоджень. 

Як з’ясували слідчі, між чоловіками виник конфлікт, який обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вирішив владнати за допомогою кулаків. У ситуацію намагалася втрутитися 51-річна дружина потерпілого, але нападник брутально відштовхнув її, внаслідок чого вона опинилася на підлозі. Згодом лікарі діагностували у жінки пошкодження плеча – перелом ключиці. 

Ньютон визнав себе винним у порушенні громадського порядку, завданні тілесних ушкоджень особі і перебуванні у громадському місці в стані алкогольного сп’яніння. Прокурор Келлі Скрівенер розповіла, що Мартін – неодноразово раніше судимий. Зокрема за нанесення тілесних ушкоджень і порушення правопорядку. 

Натомість адвокат підсудного Патрик Мейсон апелював до важкого дитинства Ньютона. Мовляв, саме труднощі у дитинстві та підлітковому віці є причиною його поведінки в дорослому житті. Він перебував на обліку у невропатолога, позаяк мав ADHD – неврологічно-поведінковий розлад розвитку, що починається в дитячому віці. Виявляється такими симптомами, як труднощі концентрації уваги, гіперактивність і погано керована імпульсивність.

«Два напади були частиною одного і того ж інциденту проти пари, яка набагато молодша за вас, без поважної причини», – звернувся до підсудного суддя Джеймс Таунсенд, підкресливши, що той не вміє контролювати себе під час алкогольного сп’яніння. Як підсумок, остаточний вердикт – 12 місяців за ґратами. 

Раніше «Рейтинг Букмекерів» розповідав історію лудомана, який ошукав понад 100 осіб, а загальна сума завданих збитків потерпілим перевищила  £500 тисяч.

«Робив у середньому 110 ставок за добу»: історія лудомана, який програв понад 5 млн грн

В Англії ув’язнили лудомана, який завдав компанії Nike величезних збитків

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт