Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Челсі» – «Порту»: яка імовірність камбеку «Драконів» у матчі-відповіді?

Владислав Стародубцев
Відповідно до розрахунків фахівців букмекерської компанії Favbet, у підопічних Сержіу Консейсау обмаль шансів вийти у 1/2 фіналу Ліги чемпіонів після поразки у першому поєдинку з рахунком 0:2, повідомляє «РБ».
«Челсі» - «Порту»: яка імовірність камбеку «Драконів» у матчі-відповіді?

«Челсі» – «Порту»: яка імовірність камбеку «Драконів» у матчі-відповіді?

Домашній матч «Порту» був вимушений грати у Севілью на легендарному «Рамон Санчес-Пісхуан», а не на рідному «Драгау». Відсутність атмосфери домашньої арени жодним чином не збентежила португальців, які розпочали активніше і мали кілька прекрасних нагод, і в одному з моментів врятувала «Челсі від пропущеного м’яча поперечина, що підстрахувала голкіпера Едуара Менді. 

Неозброєним оком було видно, що у «Порту» є величезне бажання і жага до перемоги, проте через брак класу та виконавської майстерності переможцем цього протистояння став «Челсі», який вміло реалізував свої моменти. У першій 45-хвилинці Мейсон Маунт більярдним ударом у кут воріт відкрив лік голів, а під завісу основного часу зустрічі оборонець лондонців Бен Чілвел подвоїв перевагу своєї команди. 

Як підсумок – перемога «Аристократів» на виїзді з рахунком 2:0. Комфортна перевага підопічних Томаса Тухеля перед матчем-відповіддю, який, щоправда, теж буде зіграний в іспанській Севільї. 

З поміж усіх команд-учасниць 1/4 фіналу Ліги чемпіонів у «Порту» найнижчі шанси опинитися у наступному раунді турніру – лишень 8% (12.50), тоді як у 92% (1.05) оцінюють сценарій, за яким «Челсі» продовжить боротьбу за титул найкращої команди Європи. 

У другій зустрічі лондонці є беззаперечним фаворитом: звитяга «Аристократів» – 52%, виграш «Драконів» – 22%, нічия – 26%. Переможець цієї пари у півфіналі зіграє з сильнішим у дуелі «Реала» і «Ліверпуля» (перший матч між цими колективами завершився на користь Вершкових» (3:1). 

«Челсі» став другим за шансами на тріумф у Лізі чемпіонів після «Манчестер Сіті» (37%, 2.70). Імовірність виграшу титулу зросла з 17% (5.80) до 21% (4.80), а «Порту» цей показник знизився 3,2% (31.0) до 1,2% (81.0). 

Матч-відповідь між цими командами зіграють у наступний вівторок, 13-го квітня. Сьогодні «Рейтинг Букмекерів» розповідав, як змінилися котирування на вихід у 1/2 фіналу Ліги чемпіонів в парі «Баварія» – «ПСЖ» після перемоги парижан у Мюнхені (3:2). 

Підписуйтеся на наші сторінки в Instagram та Telegram.

Як змінилися шанси «Реала» на вихід у 1/2 фіналу після перемоги над «Ліверпулем»?

Букмекери: «Ман Сіті» нарешті здолає прокляття чвертьфіналів Ліги чемпіонів?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт