Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Чекав цього чотири роки». Ібрагімович розповів, як ударом з тхеквондо відправив Матерацці в лікарню

Сергій Романенко
Нападник «Лос-Анджелес Гелаксі» Златан Ібрагімович розповів, як помстився колишньому захиснику «Інтера» Марко Матерацці за нанесену йому травму аж через чотири роки після інциденту.
«Чекав цього чотири роки». Ібрагімович розповів, як ударом з тхеквондо відправив Матерацці в лікарню

Ібрагімович розповів, як ударом з тхеквондо відправив Матерацці в лікарню

«Я виступав за «Ювентус», і ми грали проти «Інтера». Матерацці, діючи як справжній ассасин, завдав мені травму. Він був сильним футболістом, так що це нормально. Це був матч 2006 року, після фолу мені довелося ненадовго покинути поле. Головний тренер «Юве» Фабіо Капелло сказав мені: «Я заміню тебе». Я відповів: «Ні, я продовжу гру».

Я хотів повернутися на поле, щоб помститися Матерацці. Якщо хтось робить подібне зі мною, я не забуду про це. Але через дві хвилини біль стала занадто сильною, і я не зміг продовжити гру. Після цього я перейшов до «Інтера», потім – до «Барселони», «Мілана»…

У першому дербі сезону-2010/11 мені протистояли ті ж гравці «Інтера». Це було додатковою мотивацією для мене. Але якщо ти ніяк не контролюєш себе, не чекай нічого добре. В такому випадку легко втратити голову і зробити щось дурне. Я заробив пенальті, і хто на мені сфолив? Матерацці. «Мілан» повів 1:0.

У другому таймі Матерацці наблизився до мене, і я вдарив його рухом з тхеквондо, я відправив його до лікарні. Деян Станкович потім запитав мене: «Навіщо ти це зробив?». Я відповів йому: «Я чекав цього моменту чотири роки. Ось чому».

Після цього я покинув поле. Що посієш, те й пожнеш. «Мілан» виграв, і це був хороший момент, тому що та команда була чудова», – приводить слова Ібрагімовича Football Italia з посиланням на GQ.

Ібрагімович виступав за «Мілан» з 2010 по 2012 роки. Всього за клуб він зіграв 85 матчів і забив 56 м’ячів. З міланським клубом нападник виграв чемпіонат і Суперкубок Італії. У сезоні-2011/12 у складі «Мілана» він став найкращим бомбардиром Серії А, забивши 28 м’ячів. Раніше 38-річний швед заявив, що повертається до Італії. Згідно з котируваннями букмекерів, головним претендентом на форварда, контракт якого з «Лос-Анджелес Гелаксі» розрахований до кінця поточного року, називається саме «Мілан».

Бери участь у конкурсі «Час Перших» до топових матчів грудня та вигравай 5000 гривень!

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт