Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Битва за лідерство: букмекери оцінили шанси в матчі «Ліверпуль» – «Манчестер Юнайтед»

Владислав Стародубцев
У центральному поєдинку 19-го туру англійської Прем’єр-ліги зустрінуться лідери турнірної таблиці – «Ліверпуль» вдома протистоятиме «Манчестер Юнайтед». Які котирування на цю зустріч підготувала букмекерська компанія 1xBet – читайте у бетторському прев’ю від «Рейтингу Букмекерів».
букмекери оцінили шанси в матчі «Ліверпуль» - «Манчестер Юнайтед»

букмекери оцінили шанси в матчі «Ліверпуль» – «Манчестер Юнайтед»

Класичне англійське дербі між «Ліверпулем» і «Манчестер Юнайтед» у цьому сезоні набуло нових барв, адже манкуніанці нарешті розпочали тішити власних уболівальників стабільністю у контексті результатів. «Червоні дияволи» вперше з часів Алекса Фергюсона лідирують у чемпіонаті після 17-ти зіграних турів: востаннє подібне траплялося 8 років тому – у січні 2013-го, коли команда, зрештою, і виграла лігу. Що стосується «Червоних», то колектив Юргена Клоппа не так яскраво грає, як у минулому сезоні, однак команда перебуває у статусі чинного чемпіона, тож варто очікувати запеклої заруби. 

Відповідно до розрахунків аналітиків, фаворитом північно-західного дербі є мерсисайдці. На перебіг подій, за яким «Ліверпуль» здобуде три очки, пропонують укласти парі за 2.0, тоді як шанси «Манчестер Юнайтед» переграти суперника оцінили коефіцієнтом 3.72. Водночас зіграє парі за 4.04, якщо арбітр зустрічі зафіксує нічийний результат. 

У відсотковому співвідношенні перемога підопічних Юргена Клоппа – 49% ймовірності, нічия – 24% ймовірності, тріумф підопічних Уле Гуннара Сульшера – 27% ймовірності. 

Найімовірніше, уболівальникам варто очікувати результативний матч: на тотал більше 2,5 м’ячів можна зробити ставку за 1.72 (57%), тоді як на «низ» пропонується «зарядити» за 2.29 (43%). Якщо ви впевнені, що обидві команди заб’ють, до вашої уваги котирування 1.62 (58%), на варіант, за яким бодай один з голкіперів залишить власні ворота «сухими», встановлений коефіцієнт 2.23 (42%). 

У складі «Ліверпуля» найбільше шансів забити у Мохаммеда Салаха (1.80, 55%) і Садьйо Мане (2.10, 47%). За «Манчестер Юнайтед» найбільше шансів відзначитися голом має штатний пенальтисти Бруну Фернандеш (3.10, 32%) і молоде дарування манкуніанців Мейсон Грінвуд (3.10,  32%). Зіграє ставка за 2.75 (36%), якщо «Червоні» переграють суперника з гандикапом щонайменше у два м’ячі (фора -1), на аналогічний результат, але на користь «Дияволів», пропонується коефіцієнт 6.80 (14%). 

Статистичні факти про матч «Ліверпуль» – «Манчестер Юнайтед»

  • В рамках АПЛ команди відіграли 170 поєдинків: 55 перемог (32%) в активі мерсисайдців, 66 звитяг (39%) у доробку манкуніанців, ще у 49 зустрічах переможця так і не виявили (29%);
  • Востаннє «Манчестер Юнайтед» вигравав на «Енфілді» рівно чотири роки тому – у січні 2017-го (0:1). Безпрограшна серія «Червоних» вдома налічує 4 матчі;
  • У чотирьох з п’яти попередніх зустрічах команд на «Енфілді» в АПЛ грала ставка «тотал менше 2,5» (2:0, 3:1, 0:0, 0:0, 0:1);
  • Безпрограшна серія «Ліверпуля» в матчах з «Ман Юнайтед» налічує чотири матчі. У попередній раз манкуніанці здобували три очки з мерсисайдцями майже три роки тому – у березні 2018-го, коли «Дияволи» на «Олд Траффорд» здобули мінімальну звитягу (2:1);
  • Лідер атак манкуніанців Маркус Рашфорд – найкращий бомбардир (3 голи) останніх п’яти очних поєдинків «Ліверпуля» і «МЮ» в чемпіонаті.
  • За попередні три тури чемпіонату Англії «Ліверпуль» забив лишень 1 гол (0:1, 0:0, 1:1).

 Кадрові втрати

У обох колективів вистачає травмованих: «Ліверпулю» не допоможуть Діогу Жота, Костас Цимікас, Джо Гомес і найбільш значуща втрата – Вірджил ван Дейк. Під величезним питанням участь Жоеля Матіпа та Набі Кейта, які теж мають проблеми зі здоров’ям. У лазареті «МЮ» перебувають Філ Джонс, Маркус Рохо і Факунду Пеллістрі. Не виключено, що матч пропустять Неманья Матич, Антоні Марсьяль та Віктор Лінделеф. 

Поєдинок «Ліверпуль» – «Манчестер Юнайтед» зіграють у неділю, 17-го січня, о 18:30. Зустріч у прямому ефірі покаже телеканал Setanta Sports Ukraine. 

Після майже половини зіграних турів команда Сульшера перебуває на першій сходинці з 36-ма очками. Підопічні Клоппа мають на три бали менше (33), посідаючи другий щабель у турнірній таблиці. 

«Ліверпуль» – «Манчестер Юнайтед»: прогноз і ставка Ігоря Бурбаса

«Ліверпуль» – «Манчестер Юнайтед»: прогноз і ставка Олександра Шовковського

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт