Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери знизили ймовірність переобрання Зеленського на другий президентський термін

Владислав Стародубцев
За оцінкою аналітиків букмекерської компанії Favbet, шанси чинного Президента України Володимира Зеленського бути вдруге переобраним на свою посаду складають 40% ймовірності.
Букмекери знизили шанси Зеленського переобратися на другий президентський термін

Букмекери знизили шанси Зеленського переобратися на другий президентський термін

На перебіг подій, за яким чинний гарант Конституції переможе на наступних президентських виборах в Україні, пропонують укласти парі за 2.50 (40%), тоді як ще на початку травня шанси Володимира Зеленського переобратися дорівнювали 50% ймовірності (коефіцієнт 2.0).

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков (6.0, 17%), голова фракції «ВО Батьківщина» Юлія Тимошенко (7.0, 14%), п’ятий Президент України, лідер «Європейської Солідарності» Петро Порошенко (7.0, 14%) та представник «Опозиційної платформи – За життя» Юрій Бойко (10.0, 10%) – головні конкуренти Володимира Зеленського в боротьбі за посаду Глави держави.

Три місяці тому ймовірність обрання Петра Порошенка оцінювали коефіцієнтом 5.0 (20%), а на сценарій, за яким Юлія Тимошенко тріумфує на президентських виборах, пропонували котирування 6.0 (16%).

Колишні Президенти Леонід Кучма (500.0,0,2%) та одіозний Віктор Янукович (500.0, 0,2%) мають найменше шансів на те, аби стати наступним очільником держави.

Радше за все, фахівці знизили шанси Володимира Зеленського на другий президентський термін, зважаючи на свіжі соціологічні опитування групи Рейтинг, згідно з якими, рейтинг чинного гаранта Конституції впав до рівня перед, який був у коміка перед першим туром минулих виборів.

У першому турі президентських виборів, якби вони відбулися найближчим часом, голоси виборців, які мають намір голосувати та визначилися зі своїм вибором, розподілилися б наступним чином:

  1. Володимир Зеленський – 30,2%;
  2. Юрій Бойко – 14,4%;
  3. Петро Порошенко – 13,7%;
  4. Юлія Тимошенко – 9,1%;
  5. Ігор Смешко – 5,8%.

У 2019-му році за підсумками першого туру президентських перегонів за Зеленського проголосували 30,24% виборців. Опитування проводили 15-20-го липня методом особистого інтерв’ю серед населення, яке старше 18 років по всій Україні, окрім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Опитано 2 тисячі осіб, похибка не більше 2,2%.

Водночас 37% опитаних задоволені діяльністю Президента Володимира Зеленського, а 59% скоріше незадоволені або зовсім незадоволені роботою Глави держави.

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що аналітики оцінили ймовірність розпуску Верховної Ради Президентом до закінчення 2020-го року.

Зеленському передали на підпис закон про азартні ігри

Букмекери: ймовірність перемоги Кличка на виборах мера Києва – 81%

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт