Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери високо оцінили шанси Рамоса покинути «Реал» взимку

Владислав Стародубцев
Букмекерська компанія Favbet пропонує спрогнозувати, чи покине капітан «Реала» Серхіо Рамос клуб з Мадрида під час зимового трансферного вікна.
Букмекери високо оцінили шанси Рамоса покинути «Реал»

Букмекери високо оцінили шанси Рамоса покинути «Реал»

34-річний оборонець – один із символів сьогоднішнього «Реала», справжній вожак та найбільший старожил у команді – Серхіо грає за «Вершкових» з 2005-го року. Втім, 15-річний роман Рамоса з мадридцями може завершитися взимку: угода захисника з мадридцями чинна до наступного липня, а сторони поки не домовилися про продовження співпраці, тому не виключено, що клуб забажає продати футболіста, щоб він не покидав Мадрид безкоштовно.

У списку головних претендентів на іспанця фігурують «ПСЖ» та «Тоттенхем». Найбільший фактор, що відлякує потенційних покупців – це величезна заробітна платня футболіста (у «Реалі» він отримує 15 млн євро щорічно – «РБ»). 

Як відомо, паризький клуб – один з найбагатших у світі, тож фактор зарплатні навряд чи збентежить керівництво чинних чемпіонів Ліги 1. Ба більше, парижани вже буцімто контактували з представниками Рамоса: «ПСЖ» пропонує йому трирічний контракт, за умовами якого оборонець заробить 50 млн євро. Що стосується «Тоттенхема», то у возз’єднанні з Рамосом зацікавлений головний тренер «Шпор» Жозе Моурінью: португалець буцімто вважає, що у роздягальні не вистачає справжнього «дядька», який міг би вчасно «розбудити» команду чи підказати молодим гравцям на полі. 

Відповідно до котирувань аналітиків, на перебіг подій, за яким Рамос підпише новий контракт з «Реалом», пропонують укласти парі за 1.60, що відповідає 62% ймовірності, тоді як на трансфер у «ПСЖ» пропонують зарядити за 2.20 (45%). 

Серед інших можливих варіантів продовження кар’єри фахівці розглядають перехід у «Ювентус» (8.0, 12,5%) до Кріштіану Роналду або «Манчестер Сіті» (12.0, 8%), де Хосеп Гвардіола впродовж кількох сезонів не завжди успішно намагається налагодити гру в обороні. 

За половину сезону 2020/2021 років Рамос відіграв 15 матчів у всіх турнірах (3 голи і 1 гольова передача). Угода Серхіо з «Вершковими» діє до 30-го червня 2021-го року. На цю мить його трансферна вартість дорівнює 14 млн євро.

Як інформував «Рейтинг Букмекерів», аналітики обвалили коефіцієнт на можливий відхід Зідана з посади головного тренера «Реала» до початку літа наступного року. 

«Наполі», «Баварія», «Ліверпуль»: букмекери оцінили шанси Циганкова піти з «Динамо»

Букмекери пропонують спрогнозувати новий клуб Еріксена – «Інтер» виставив данця на трансфер

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт