Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: у Мхітаряна високі шанси залишитися в «Ромі»

Сергій Гумен
Букмекерська контора Tennisi пропонує спрогнозувати, в якому клубі продовжить свою кар’єру вірменський півзахисник Генріх Мхітарян. Найбільші шанси у хавбека почати наступний сезон в «Ромі» – на такий розвиток подій дають 78% ймовірності (1,28). Якщо ж гравець повернеться в лондонський «Арсенал», тоді зіграє ставка з коефіцієнтом 3,5, що становить 29% ймовірності.
Букмекери високо оцінили шанси Мхітаряна залишитися в «Ромі»

Букмекери високо оцінили шанси Мхітаряна залишитися в «Ромі»

Вірменський півзахисник лондонського «Арсеналу» Генріх Мхітарян, який в поточному сезоні виступає на правах оренди за італійську «Рому», не бажає повертатися в англійський топ-клуб і хоче залишитися в римському колективі. У ЗМІ з’явилася інформація, що 31-річний хавбек планує розірвати трудову угоду з «Канонірами». Контракт між сторонами розрахований до літа наступного року. Агент футболіста Міно Райола вже провів попередні переговори з лондонцями й нібито домовився про дострокове припинення співпраці. Таким чином, Мхітарян може перейти в «Рому» на правах вільного агента.

Колишній гравець донецького «Шахтаря» і дортмундської «Боруссії» в одному з останніх інтерв’ю не приховував свого бажання продовжити виступи у складі «Вовків».

«Не знаю, як надовго залишуся тут. Мені подобається Рим як місто і «Рома» як клуб. Хотілося б побути тут довше, але від мене мало що залежить. Я дуже щасливий грати в такий футбол, тому що він приносить мені задоволення, насолоджуюся грою. Звичайно, я хотів би залишитися в «Ромі» на наступний сезон і довше – на кілька років», – розповів вірменин в інтерв’ю Futbol with Grant Wahl.

Крім того повідомлялося, що «Арсенал» може обміняти Мхітаряна в «Рому» на нідерландського нападника Джастіна Клюйверта. Лондонці проявляють інтерес до 21-річного форварда і готові заплатити за нього 35-40 мільйонів євро, однак ця сума може знизитися, якщо вони зможуть включити в угоду Генріха.

Букмекерська компанія Tennisi розглянула різні варіанти продовження кар’єри півзахисника збірної Вірменії й прийшла до висновку, що найбільші шанси у гравця почати наступний сезон в «Ромі». Якщо Мхітарян продовжить бути гравцем римського клубу станом на третє вересня 2020-го року, зіграє ставка з коефіцієнтом 1,28, що дорівнює 78% ймовірності. Якщо ж футболіст повернеться в «Арсенал», тоді зіграє ставка з котируванням 3,5, що відповідає 29% ймовірності.

Крім вищеназваних варіантів аналітики пропонують розглянути інші клуби. Імовірність переходу Генріха в будь-який іспанський клуб оцінили в 14% (7,0). Шанси на трансфер півзахисника в будь-яку команду з Франції складають 10% (10,0). Також можна зробити ставку на можливе повернення Мхітаряна в дортмундську «Боруссію». Такий варіант оцінюється в 7% ймовірності (15,0).

В Україні Генріх добре знайомий уболівальникам за успішними виступами у складі донецького «Шахтаря». Кольори «Гірників» вірменин захищав з 2010-го по 2013-й роки. Також він пограв нетривалий час за донецький «Металург» (2009-2010). У Європі, крім «Арсеналу» і «Роми», хавбек виступав за дортмундську «Боруссію» (2013-2016) та  «Манчестер Юнайтед» (2016-2018).

У поточному сезоні чемпіонату Італії Мхітарян зіграв 20 поєдинків, в яких записав на свій рахунок дев’ять голів і чотири результативні передачі. Чинний орендний договір футболіста з «Ромою» закінчується в кінці липня.

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що аналітики БК Paddy Power високо оцінили шанси нападника Алексіса Санчеса залишитися в «Інтері».

Шанси Санчо на перехід у «Манчестер Юнайтед» зросли понад вдвічі

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт