Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери високо оцінили імовірність голу Малиновського у ворота «Ювентуса»

Владислав Стародубцев
У 12-му турі Серії А «Аталанта», кольори якої захищає півзахисник збірної України Руслан Малиновський, завітає до Турина, де зіграє проти чинного чемпіона Італії – «Ювентуса». «Рейтинг Букмекерів» розповідає, які коефіцієнти на це протистояння підготували у компанії Favbet.
Букмекери високо оцінили шанси Малиновського забити «Ювентусу»

Букмекери високо оцінили шанси Малиновського забити «Ювентусу»

Майже місяць – саме стільки знадобилося 27-річному хавбеку, щоб вилікуватися від COVID-19, який він підхопив під час перебування у таборі збірної України у листопаді. Довгоочікуване повернення на поле відбулося минулому вихідними: Руслан з’явився у стартовому складі на матч проти «Фіорентини» та діяв на не зовсім звичній позиції – атакувального півзахисника, який тяжіє до правого флангу. Малиновський видав справжній перформанс: оформив більярдний забитий м’яч зі штрафного, подав гольовий кутовий та постійно загострював, створюючи небезпечні випади для одноклубників.

В середу «Аталанта» у центральному матчі туру протистоятиме «Ювентусу». Зважаючи на прекрасну гру українця, Джан П’єро Гасперіні, найімовірніше, поставить Малиновського до стартової одинадцятки. 

Відповідно до розрахунків аналітиків, у Руслана прекрасні шанси забити у ворота «Старої синьйори». На відповідний перебіг подій пропонують укласти парі за 3.50 (28,5% ймовірності) – це другий показник зверху за шансами на гол у складі «Аталанти». 

Ставку за 1.92 розрахують як виграшну, якщо «Ювентус» здобуде три очки, тоді як імовірність звитяги «Аталанти» оцінюють у 4.05. На нічийний результат можна «зарядити» за 3.80У відсотковому співвідношенні перемога «Старої синьйори» – 50% ймовірності, нічия – 26% ймовірності, перемога «Богині» – 24% ймовірності. 

Матч Серії А «Ювентус» – «Аталанта» зіграють у Турині в середу, 16-го грудня. Арбітр дасть стартовий свисток про початок зустрічі о 19:30. Поєдинок у прямій трансляції покаже телеканал «Футбол 1». На цю мить підопічні Андреа Пірло посідають четвертий щабель в турнірній таблиці, маючи в активі 23 очки. Команда Джан П’єро Гасперіні розташувалася на восьмій сходинці з 17-ма балами у доробку.

Райола спровокував обвал коефіцієнту на трансфер Погба в «Ювентус»

«Ювентус» – «Аталанта»: прогноз і ставка Юрія Шевченка

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт