Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: в чемпіонській гонці УПЛ «Зоря» помітно обійшла «Дніпро»

Олександр Веселов
Наприкінці листопада минулого року ми вже звертали увагу на котирування букмекерів щодо гонки за золоті медалі в українській Прем’єр-лізі. З того часу дещо змінилось – особливо це стосується величини коефіцієнтів на успіх деяких команд, тому знову розглянемо свіжі оцінки аналітиків.
«Зоря» вище «Дніпра»

«Зоря» вище «Дніпра»

«На вершині» нічого не змінилось: шанси чинного чемпіона «Динамо» та його головного і постійного конкурента «Шахтаря» оцінені тотожно. Згідно з коефіцієнтами букмекерської контори Favbet, за тріумф київського чи донецького клубу, які очолюють турнірну таблицю після 16-ти зіграних матчів, маючи по 43 очки, пропонують 1.85 (ймовірність – 54%).

Проте, радикально змінились оцінка потенційного успіху інших, якщо можна так сказати, претендентів на чемпіонство. «Дніпро» провалився в заключних матчах минулого року, суттєво відставши від «Зорі» (на шість очок). Тому зараз луганський колектив посідає третє місце не тільки в турнірній таблиці, але й в пропозиції фахівців стосовно золотих медалей чемпіонату. Щоправда, коефіцієнт на цю подію становить 30.00 (3%). При цьому в листопаді за тріумф «Зорі» пропонували в два рази менше – 15.00 (7%).

Водночас за чемпіонську звитягу «Дніпра», котрий наприкінці осені вважався третім претендентом з коефіцієнтом 11.00 (9%), тепер дають 50.00 (2%).

Нагадаємо, якщо за підсумком всіх турів чемпіонату дві команди наберуть однакову найбільшу кількість очок, то чемпіона буде визначено в «Золотому матчі», який пройде на нейтральному полі за рішенням дирекції УПЛ.

До речі, луганська «Зоря» в історії незалежного чемпіонату України ще жодного разу не фінішувала в трійці призерів, тому для підопічних Юрія Вернидуба буде почесно навіть зберегти поточну позицію.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт