Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

6% – шанси «Динамо» вийти у плей-оф Ліги чемпіонів після нічиєї з «Ференцварошем»

Владислав Стародубцев
Аналітики букмекерської компанії «Фан Спорт» низько оцінили шанси київського клубу потрапити у плей-оф Ліги чемпіонів за підсумками групового етапу.
Букмекери: у «Динамо» мізерні шанси вийти у плей-оф Ліги чемпіонів після нічиєї з «Ференцварошем»

Букмекери: у «Динамо» мізерні шанси вийти у плей-оф Ліги чемпіонів після нічиєї з «Ференцварошем»

«Ференцварош» Сергія Реброва зумів вирвати нічию в матчі з «Динамо», програючи після першої 45-хвилинки з рахунком 2:0. На екваторі першого тайму кияни вийшли вперед зусиллями Віктора Циганкова, який вдало реалізував одинадцятиметровий удар. Подвоїти перевагу вдалося Карлосу Де Пені – уругваєць розстріляв ворота Дибуса після класного прострілу з правого флангу Віталія Буяльського. Здавалося, що «Біло-сині» контролюють ситуацію та успішно нейтралізують будь-які спроби «Фраді» створити небезпечний момент.

Усе кардинально змінилося по перерві. «Ференцварош» почав діяти активніше, забив гол завдяки класному влучанню Токмака з кута поля і, вочевидь, зрозумів, що з такими киянами можна грати. Ситуація стала критичною, коли другу жовту картку отримав капітан Сергій Сидорчук за необов’язковий фол у центрі поля. «Ференцварош» продовжував збільшувати тиск і, врешті-решт, досяг свого – на 90-й хвилині найкращий бомбардир команди минулого сезону Франк Болі вирівняв становище. Поєдинок і зовсім міг завершитися поразкою для гостей, але блискавична реакція Дениса Бойка та поперечина врятували після щільного удару від Олександра Зубкова на останніх секундах.

А у паралельному матчі групи G «Барселона» у Турині переграла «Ювентус» з рахунком 2:0. Арбітр тричі скасовував голи «Старої синьйори» після допомоги відеоасистента.

Після двох стартових турів у турнірній таблиці групи лідирує «Барселона» (6 очок), на другому місце перебуває «Ювентус» (3 очки), «Динамо» (1 очко) посідає третю сходинку, випереджаючи «Ференцварош» (1 очко) за додатковими показниками.

Відповідно до котирувань фахівців, зіграє ставка за 15.0 (6,6% ймовірності), якщо «Динамо» вдасться потрапити до плей-оф Ліги чемпіонів. Шанси «Барселони» вийти з групи оцінили мізерним коефіцієнтом 1.005 (91%). На перебіг подій, за яким «Ювентус» гратиме щонайменше у 1/8 фіналу, пропонують укласти парі за 1.01 (93%). Найнижчі шанси здолати груповий етап у «Ференцвароша» 50.0 (2%).

Парі за 10.50 (9%) виявиться виграшним, якщо каталонці не зможуть вийти з квартету G, тоді як імовірність невиходу туринців дорівнює 7% (коефіцієнт – 13.0).

У лінії на виграш групи «Блаугранас» є беззаперечними фаворитом. Якщо ви впевнені, що «Барса» фінішує на першій сходинці, до вашої уваги котирування 1.115 (83%). На тріумф «Ювентуса» можна «зарядити» за 5.45 (17%). На варіант, за яким «Динамо» буде на вершині, можна поставити за 69.0 (1,4%). А шанси «Ференцвароша» набрати найбільшу кількість балів оцінили у 201.0 (0,5%).

Наступний тур у групі G відбудеться найближчої середи. Команда Луческу спробує відібрати очки у «Барселони» на «Камп Ноу», а підопічні Сергія Реброва зустрінуться вдома зі «Старою синьйорою».

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», аналітики компанії «Фан Спорт» оцінили шанси «Шахтаря», який наразі посідає перше місце у квартеті B, вийти у плей-оф Ліги чемпіонів.

Comeback is real? Favbet пропонує ставку на повернення Мілевського в «Динамо»

Букмекер приймає ставку на трансфер Тайсона в «Динамо»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт