Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: Світоліна – у трійці за шансами на перемогу на Miami Open

Владислав Стародубцев
У 1/2 фіналу Еліна зустрінеться з чинною тріумфаторкою турніру.
Букмекери: Світоліної - у трійці за шансами на перемогу на Miami Open

Букмекери: Світоліної – у трійці за шансами на перемогу на Miami Open

Цієї ночі перша ракетка України Еліна Світоліна (WTA #5) вчетверте у кар’єрі протистояла Анастасії Севастовій з Латвії (WTA #57) в рамках чвертьфіналу турніру Miami Open. Зустріч тривала трохи більше як годину, українка віддала по три брейки у кожному з сетів, а на власній подалі програла три гейми. І, як наслідок – перемога 6:2, 6:3. 

Уродженка Одеси вперше у кар’єрі пробилася до півфіналу Miami Open, уже відомо, що там вона зіграє проти чинної переможниці змагань – австралійки Ешлі Барті (WTA #1), яка виявилася сильнішою за білоруску (6:4, 6:7, 6:3) Аріну Соболенко (WTA #8). 

У очних дуелях Барті і Світоліної статистика на користь Еліни: 5 звитяг проти 1. Попередній матч між цими тенісистками відбувся у фіналі WTA Finals 2019. Тоді українка, на жаль, програла (6:4, 6:3). 

За розрахунками аналітиків компанії Favbet, українка потрапила до трійки головних претендентів на тріумф. Шанси Світоліної оцінюють у 20% (коефіцієнт – 5.0), а фавориткою турніру букмекери визначили японку Наомі Осаку (43%). Водночас імовірність перемоги Ешлі Барті складає 33%

14% – імовірність перебігу подій, за яким титул найкращої тенісистки цьогорічного Miami Open здобуде канадійка Б’янка Андреєску (WTA #9). Марія Саккарі (WTA #26) (6,5%) і Сарра Соріббес Тормо (WTA #58) (4%) – аутсайдерки змагань. 

Еліна, схоже, налаштована рішуче перед півфіналом. За її словами, це буде важкий матч, але вона до нього готова.

«Я давно знаю Ешлі, ми грали багато разів. Вона перша ракетка світу і для неї це величезне досягнення. За останні 3-4 роки вона показала значний прогрес, і вона лідер жіночого тенісу. Це буде важкий матч, але я до нього готова. Думаю, що кожна з нас великий боєць. 

Гадаю, що якщо ти граєш проти гравця високого рівня, то в першу чергу сам намагаєшся бути надзвичайно зосередженим, бо в таких важливих матчах ти не даєш супернику вигравати прості очки й сам частіше перебуваєш напоготові», – наводить слова українки BTU.  

Поєдинок 1/2 фіналу між Еліною Світоліною та Ешлі Барті відбудеться у п’ятницю, 2-го квітня. Призовий фонд турніру – $3,260,190. Торік він не проводився через пандемію COVID-19, а у 2019-му перемогу здобула саме австралійка, котра у фіналі переграла чешку Кароліну Плішкову. 

Раніше колишній російський тенісист, володар Кубка Девіса Дмитро Турсунов відверто розповів про договірні матчі в тенісі. 

На 48% зросла кількість повідомлень про підозрілі ставки

Тенісист з Узбекистану дискваліфікований на 7 років за договірні матчі

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт