Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: шанси збірної Англії на Євро-2016 підвищилися після перемоги над Німеччиною

Рейтинг Букмекерів
Збірна Англії 26-го березня обіграла в товариському матчі чинних чемпіонів світу, німецьку національну команду, з рахунком 3:2, програючи по ходу гри 2:0. Професійні гравці на ставках і вболівальники ще сильніше повірили в підопічних Роя Ходжсона, і це відбилося на коефіцієнтах букмекерів. Шанси англійців виграти Євро-2016 підвищилися.
Після перемоги Англії над Німеччиною в товариському матчі в підопічних Ходжсона стали більше вірити

Після перемоги Англії над Німеччиною в товариському матчі в підопічних Ходжсона стали більше вірити

Як говориться в повідомленні прес-служби БК Ladbrokes, що надійшло в «Рейтинг Букмекерів», поставити на перемогу збірної Англії на майбутньому чемпіонаті Європи тепер можна з коефіцієнтом 10.0.

Фаворитом Євро вважається Франція: на перемогу господарів турніру можна поставити з коефіцієнтом 4.0. Слідом за нею розташувалися Німеччина (4.3) та Іспанія (6.0). Шанси Бельгії, по котируваннях Ladbrokes, такі ж, як у Англії – 10.0.

«Після того, як в останні роки підопічні Роя Ходжсона терпіли невдачі, вболівальники, нарешті, з нетерпінням чекають турнір. Патріотично налаштовані гравці вже зробили свої ставки, і у нас не залишилося вибору, крім як оцінити шанси збірної на успіх в 10.0», – зазначила представник Ladbrokes Джессіка Мост.

У тому, що «Три леви» вийдуть з групи, букмекер не сумнівається. Поставити на цю подію можна з коефіцієнтом 1.12.

Невдача збірної на чемпіонаті світу в Бразилії, коли англійці стали найгіршою командою в групі, де їхніми суперниками були Коста-Рика, Уругвай та Італія, сприймається як гірке непорозуміння, але тривога за результати підопічних Роя Ходжсона залишається. На Євро-2016 у Франції «Трьох левів» чекають непрості ігри з Росією, Уельсом і Словаччиною – суперниками по групі B. Імовірність того, що Англія не вийде в чвертьфінал, дорівнює 5.5.

Ladbrokes також приймає ставки на те, хто стане кращим бомбардиром турніру. На форварда «Тоттенхема» Гарі Кейна можна поставити з коефіцієнтом 26.0, на лідера «МЮ» Вейна Руні – 29.0, на нападника «Лестера» Джеймі Варді – 41.0. Фаворитом вважається гравець німецької збірної і мюнхенської «Баварії» Томас Мюллер (8.0).

Букмекерська контора William Hill також знизила коефіцієнт ставки на перемогу збірної Англії на Євро-2016: з 13.0 до 12.0.

26-го березня збірна Англії зуміла проявити себе в матчі з чинними чемпіонами світу, німцями, на чужому полі і переломити хід гри, яка складалася для «Трьох левів» невдало. Підопічні Ходжсона програвали з рахунком 2:0, але в результаті перемогли 3:2. Авторами голів стали Гарі Кейн, Джеймі Варді, який забив дивовижний м’яч п’ятою, і півзахисник «Тоттенхема» Ерік Дайер. 29-го березня англійці приймуть у себе збірну Нідерландів.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт