Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: ймовірність перемоги Притули на виборах мера Києва – 8%

Владислав Стародубцев
Відомий телеведучий та шоумен Сергій Притула оголосив, що балотуватиметься на посаду міського голови української столиці від партії «Голос».
Букмекери: шанси Притули стати мером Києва - 8%

Букмекери: шанси Притули стати мером Києва – 8%

Про представлення Притули у якості кандидата на посаду очільника Києва стало відомо на презентації партійного активу «Голосу».

«Як і всі в нашій команді, Сергій — справжній патріот. І він точно знає, для чого йде на вибори, — змінювати життя киян на краще та перетворювати столицю на сучасне європейське місто, в якому немає місця корупції та «договорнякам», – мовиться у заяві політичної сили.

«Я тут живу, тому я розумію, що єдиний спосіб щось змінити навколо нас — це взяти на себе відповідальність за зміни. Відповідальність від небайдужості відрізняється однією штукою — дією. Тому для мене за честь перебувати зараз серед вас — людей, які взяли на себе відповідальність та вирішили йти на вибори. Я вдячний вам за це рішення.

Ми з вами готові до відповідальності. І сьогодні я готовий сказати — я тут живу, в Києві, в столиці України — і я йду на вибори київського міського голови. Я дякую «Голосу» та всім, хто мене підтримує, за величезний кредит довіри. І я здатен виправдати цю довіру», – резюмував телеведучий. 

За оцінкою аналітиків букмекерської компанії Parimatch, у кандидата від партії «Голос» обмаль шансів на майбутніх міських виборах. На перебіг подій, за яким Сергій Притула стане мером Києва, пропонують укласти парі за 12.0 (8% ймовірності).

Головним претендентом на мерське крісло залишається чинний голова столиці Віталій Кличко, ймовірність перемоги якого дорівнює 81% (1.15). Водночас на Ірину Верещук, яка балотуватиметься від фракції «Слуга Народу», можна поставити за 8.50 (11%).

Шанси Віталія Кличка бути переобраним на посаду міського голови Києва регулярно зростають, про що свідчать котирування букмекерів.

Наприклад, одразу після перемоги Ірини Верещук на праймеріз ймовірність перемоги на виборах колишнього чемпіона світу з боксу оцінювали у 68% (1.38), у червні на тріумф чинного мера можна було «зарядити» за 1.53 (61%), а наприкінці січня аналітики пропонували на успіх Кличка котирування 2.05 (48%).

Вибори міського голови міста Києва відбудуться 25-го жовтня. Нагадаємо, Віталій Кличко обіймає посаду мера столиці з червня 2014-го року.

Букмекери знизили ймовірність переобрання Зеленського на другий президентський термін

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт