Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: шанси «Дніпра» здобути необхідну перемогу в Римі – 19%

Олександр Веселов
В четвер, 26-го листопада, в рамках п’ятого туру групового етапу Ліги Європи український «Дніпро» зіграє в Римі проти місцевого «Лаціо». Аби зберегти надії на продовження боротьби за путівку до наступного раунду, українському клубу потрібна тільки перемога, яку букмекери не вважають ймовірною, віддаючи перевагу господарям поля.
Руслан Ротань «Дніпру» не допоможе

Руслан Ротань «Дніпру» не допоможе

Як відомо, після чотирьох зіграних турів «Дніпро» опинився у важкій турнірній ситуації – будемо відверті, у торішнього фіналіста Ліги Європи мінімальні шанси пробитися до плей-оф поточного розіграшу. Наразі підопічні Мирона Маркевича відстають на шість очок від «Лаціо», та на три – від «Сент-Етьена». Крім того, «Дніпро» програв французам в особистих зустрічах, тому опиниться нижче при рівних очкових показниках.

Навіть дві перемоги в заключних матчах не гарантують дніпропетровцям успіху, тим більше, до найближчого поєдинку на «Стадіо Олімпіко» представник УПЛ підходить в статусі аутсайдера. Згідно коефіцієнтів букмекерської контори William Hill, шанси «Дніпра» здобути перемогу в столиці Італії складають лише 19% (5.00), водночас за тріумф «Лаціо» пропонують 1.80 (52%). Нічия – 3.30 (29%).

Фахівці не роблять очевидних акцентів стосовно результативності поєдинку, котирування на тотал матчу 2.5 голи однакові: більше – 1.91 (50%), менше – 1.91 (50%). Чи зуміють обидві команди відзначитися забитим м’ячем? Так – 1.73 (54%), ні – 2.00 (46%).

Найімовірніший підсумок матчу, відштовхуючись від коефіцієнтів, 1:0 на користь «Лаціо» або нічия 1:1 – на ці рахунки можна поставити за коефіцієнтом 7.50 (13%). Нагадаємо, що для гарантованого виходу в наступний раунд змагань вже після п’ятого туру італійському клубу достатньо нічиєї.

Серед потенційних авторів забитих м’ячів аналітики виділяють форвардів обох команд: Филип Джорджевич і Мирослав Клозе (обидва – «Лаціо») – 2.30 (43%), та Євген Селезньов («Дніпро») – 3.10 (32%). Крім того, український бомбардир також фігурує у спеціальній пропозиції від William Hill: «Селезньов заб’є і «Дніпро» виграє» – 8.00 (13%).

Історичні факти також не на користь «Дніпра»: «Лаціо» виграв всі (чотири) єврокубкові поєдинки проти українських команд на своєму полі. Більше того, римський клуб лише одного разу програв представнику України, і сталося це в далекому 1975-му році (1:0 від «Чорноморця»). Намагатися перервати успішну серію «Орлів» проти українських команд «Дніпро» буде без свого капітана Руслана Ротаня, котрий дискваліфікований.

Вірогідний склад «Лаціо»: Беріша, Конко, Гудт, Маурісіо, Раду, Катальді, Пароло, Милинкович-Савич, Кішна, Філіпе Андерсон, Матрі.

Вірогідний склад «Дніпра»: Бойко, Федецький, Гує, Дуглас, Піко, Чеберячко, Едмар, Безус, Гама, Матеус, Селезньов.

Матч пройде в четвер, 26-го листопада, початок о 20:00, пряма телетрансляція на каналі «Футбол 1».

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт