Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: «Рома» – фаворит премії «Оскар» в номінації «Найкращий фільм»

Тарас Гончар
Американська кіноакадемія мистецтв оголосила номінантів на премію «Оскар», церемонія вручення якої відбудеться 24 лютого в Лос-Анджелесі. Згідно з оцінкою букмекерів, фаворит премії в номінації «Найкращий фільм» – картина мексиканського режисера Альфонсо Куарона «Рома».
roma3

Букмекери: «Рома» – фаворит премії «Оскар» в номінації «Кращий фільм»

За нагороду за найкращий фільм поборються вісім кінокартин: «Чорна пантера», «Чорний куклускланівець», «Богемна рапсодія», «Зелена книга», «Народження зірки», «Рома», «Фаворитка» та «Влада».

Букмекерська компанія «Парі-Матч» оцінює ймовірність перемоги стрічки «Рома» коефіцієнтом 1,9. Фільм Куарона отримав 10 номінацій на «Оскарі», включаючи категорію «Найкращий фільм іноземною мовою».

На другому місці за шансами – картина Пітера Фарреллі «Зелена книга», яка раніше завоювала нагороду Гільдії продюсерів Америки в категорії «Найкращий фільм» 2018 року. Крім того, фільм отримав «Золотий глобус» у номінації «Найраща комедія/мюзикл». Поставити на те, що «Зелена книга» виграє «Оскар», можна за 4,75.

Замикає трійку лідерів картина Бредлі Купера «Народження зірки», де він виконав головну роль з Леді Гагою. Успіх цього фільму котирується за 7,0.

Шанси фільмів «Чорний куклускланівець» і «Фаворитка» (теж отримала 10 номінацій) завоювати нагороду дорівнюють 14,0 і 10,0 відповідно. Імовірність тріумфатора «Золотого глобуса» байопіку про Фредді Мерк’юрі «Богемна рапсодія» оцінюється коефіцієнтом 15,0.

Аутсайдерами, за оцінками аналітиків, вважаються картини «Влада» і «Чорна пантера»: їх тріумф котирується за 35,0.

Зазначимо, що церемонія вручення кінопремії «Оскар» вперше за 30 років пройде без ведучого. Академія запросить іменитих гостей, які і будуть оголошувати номінантів.

91-ша церемонія вручення нагород премії «Оскар» Академії кінематографічних мистецтв і наук за досягнення в галузі кінематографа за 2018 рік відбудеться 24 лютого 2019 року в театрі «Долбі» в Лос-Анджелесі.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт