Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: «Реал» переможе «Барселону» в результативному матчі

Сергій Гумен
У відсотковому співвідношенні імовірність перемоги мадридської команди дорівнює 44%, а каталонського клубу – 30%. 26% дають на нічию. На тотал більше 2,5 приймають ставки з коефіцієнтом 1,61 (58%), на менше – 2,22 (42%).
Букмекери: «Реал» переможе «Барселону» в результативному матчі

Букмекери: «Реал» переможе «Барселону» в результативному матчі

Головний матч майбутнього футбольного уїк-енду відбудеться в Мадриді, де на стадіоні «Сантьяго Бернабеу» місцевий «Реал» зіграє проти свого принципового суперника – каталонської «Барселони». Перед «Ель класико» гості лідирують у турнірній таблиці Ла ліги з 55 очками в активі. «Королівський» клуб йде на другому місці з двоочковим відставанням.

Фаворитом цієї зустрічі вважаються підопічні Зінедіна Зідана. На перемогу «Вершкових» встановлено коефіцієнт 2,19, згідно з лінією букмекерської контори Favbet. На перемогу «Синьо-гранатових» дають котирування 3,15, а на нічию – 3,6. У відсотковому співвідношенні імовірність перемоги господарів складає 44%, а гостей – 30%. 26% дають на нічию.

Найімовірнішим результатом у поєдинку іспанських грандів вважається нічия з рахунком 1:1. На такий розвиток подій можна зробити ставку з коефіцієнтом 6,8, що дорівнює 15%.

На перемогу мадридців з форою (-1) пропонують котирування 3,15 (30%). Успіх команди Кіке Сетьєна з форою (-1) оцінили котируванням 5,6 (17%).

Ставки на голи у матчі «Реал» – «Барселона»

«Ель класико» має бути результативним, за оцінкою аналітиків. На тотал більше 2,5 йде прийом ставок з коефіцієнтом 1,61, на менше – 2,22.

У відсотковому співвідношенні на 0-2 голи дається 42%, а на 3 і більше м’ячів – 58%. Поставити на те, що обидві команди заб’ють пропонують з котируванням 1,53 (61%).

Діапазон голів у матчі: 0-1 (4,4 або 23% ймовірності), 2-3 (1,97 або 51%), 4-6 (2,57 або 39%), 7+ (14,5 або 7%).

Статистичні факти про матч «Реал» – «Барселона»

«Реал» в останніх п’яти протистояннях з «Барселоною» не зміг добути жодної перемоги. Двічі команди зіграли внічию, а тричі «вікторію» святкував каталонський колектив. Тотал більше клуби пробили у двох зустрічах. Різниця голів – 9:2 на користь «Синьо-гранатових».

Підопічні Зінедіна Зідана проводять невдалий відрізок сезону. «Галактікос» змогли здобути перемогу лише в одній грі з останніх п’яти. Тричі мадридці поступилися суперникам, а одного разу була зафіксована нічия. Тотал більше 2,5 був пробитий в чотирьох поєдинках. Різниця забитих/пропущених м’ячів – 10:10.

«Барселона» виступає успішніше свого принципового суперника в останніх п’яти зустрічах. Каталонці тричі перемогли, а одного разу зіграли внічию і програли. Тотал більше 2,5 був зафіксований в трьох матчах. Різниця м’ячів – 11:5.

В останньому поєдинку «Королівський» клуб на «Сантьяго Бернабеу» зазнав поразки від «Манчестер Сіті» (1:2) в плей-оф Ліги чемпіонів, а «Барселона» також в Лізі чемпіонів зіграла внічию в гостях з «Наполі» (1:1).

Після 25 турів іспанської Ла Ліги каталонський гранд посідає першу сходинку в турнірній таблиці з 55 балами, а мадридський клуб йде другим з 53 пунктами в активі.

Майбутнє «Ель класико» в складі «Реала» пропустять кілька гравців через травми. Це півзахисники Еден Азар і Марко Асенсіо, а також нападник Маріано Діас.

Що стосується «Барселони», керманич каталонської команди Кіке Сетьен не зможе випустити на поле захисників Серхі Роберто і Хорді Альбу, вінгера Усмана Дембеле, а також форварда Луїса Суареса. Всі четверо потрапили в лазарет через пошкодження.

Прогноз складів на матч «Реал» – «Барселона»

«Реал»: Куртуа, Карвахаль, Рамос, Варан, Менді, Модрич, Вальверде, Каземіро, Кроос, Іско, Бензема.

«Барселона»: тер Штеген, Семеду, Умтіті, Піке, Фірпо, Бускетс, де Йонг, Ракитич, Відаль, Грізманн, Мессі.

Матч «Реал» – «Барселона» розпочнеться о 22:00 у неділю, першого березня, в Мадриді на стадіоні «Сантьяго Бернабеу». На грі буде працювати суддівська бригада на чолі з Антоніо Мігелем Матеу Лаосом. Пряму трансляцію зустрічі проведе телеканал «Футбол 2».

«Ювентус» – «Інтер»: букмекери назвали фаворита матчу та ймовірну кількість голів

Євро-2020 під загрозою через коронавірус – букмекери не вірять в перенесення турніру

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт