Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: «ПСЖ» – фаворит в боротьбі за підписання Деле Аллі

Владислав Стародубцев
Півзахисник «Тоттенхема» Деле Аллі може продовжити кар’єру у Франції. У послугах 24-річного гравця збірної Англії зацікавлений «ПСЖ».
Букмекери: «ПСЖ» - фаворит в боротьбі за підписання Деле Аллі

Букмекери: «ПСЖ» – фаворит в боротьбі за підписання Деле Аллі

Керівництво «Шпор» після підписання Гарета Бейла та Серхіо Регіліона готове розглянути пропозицію клубів щодо Аллі, на якого буцімто не розраховує тренерський штаб «Тоттенхема».

Деле не потрапив до заявки команди на перший тур АПЛ. Це здивувало фанатів, адже минулого сезону він був одним з ключових виконавців «Шпор».

Головний тренер Жозе Моурінью теж вирішив додати дров у багаття чуток щодо трансферу Аллі. Португальський фахівець натякнув, що має перебір гравців, тому не виключено, що незабаром «Тоттенхем» буде з кимось прощатися.

Боси лондонців намагалися включити Деле в угоду щодо переходу Бейла, проте «Реал» відмовився від послуг хавбека, стверджує авторитетний журналіст Фабріціо Романо. За його словами, Аллі запропонували багатьом клубам, але найбільш предметний інтерес проявляє «ПСЖ».

Ба більше, чинний чемпіон Ліги 1 уже розпочав перемовини з «Тоттенхемом». У Парижі давно спостерігали за розвитком кар’єри футболіста. Менеджмент «ПСЖ» сподівається офіційно оформити угоду до завершення поточного трансферного вікна.

За розрахунками фахівців букмекерської компанії 1xBet, парижани дійсно є фаворитом в боротьбі за підписання півзахисника збірної Англії.

На перебіг подій, за яким Аллі у жовтні стане гравцем «ПСЖ», пропонується укласти парі за 1.80 (55,5% ймовірності). Ставку за 8.50 (12%) розрахують як виграшну, якщо півзахисник стане гравцем «Манчестер Юнайтед». Шанси «Манчестер Сіті» підписати Деле оцінили коефіцієнтом 13.0 (8%).

Серед інших можливих варіантів продовження кар’єри фігурують «Евертон» (15.0, 7%), «Лестер» (17.0, 6%), «Боруссія» Дортмунд (21.0, 5%) і мадридський «Реал» (26.0, 4%).

Найменш імовірні варіанти – трансфер в «Челсі» (51.0, 2%) або «Арсенал» (101.0, 1%).

Контракт Делле Аллі з «Тоттенхемом» діє до 30-го червня 2024-го року. У минулому сезоні АПЛ він відіграв 25 матчів (8 голів та 4 гольові передачі). На цю мить його вартість оцінюють у 64 млн євро.

Як інформував «Рейтинг Букмекерів», за оцінкою аналітиків беттингової компанії Tennisi, лідер атак «Боруссії» Дортмунд Джейдон Санчо, найімовірніше, залишиться у складі «Джмелів» попри інтерес з боку «Манчестер Юнайтед».

Букмекери: Неймар і Альваро Гонсалес битимуться на ринзі?

Тухеля можуть звільнити: букмекер пропонує ставки на наступного тренера «ПСЖ»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт