Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери приймають ставки на завершення Андрієм П’ятовим кар’єри в збірній України

Сергій Гумен
Голкіпер донецького «Шахтаря» Андрій П’ятов давно є стабільним першим номером збірної України. Експерти запропонували ставки на майбутнє 35-річного воротаря в національній команді, а також ще декілька цікавих позицій щодо чемпіонату Європи 2020 року.
Букмекери приймають ставки на завершення Андрієм П’ятовим кар’єри в збірній України

Букмекери приймають ставки на завершення Андрієм П’ятовим кар’єри в збірній України

Букмекерська компанія Parimatch пропонує спрогнозувати, коли воротар донецького «Шахтаря» Андрій П’ятов завершить свою міжнародну кар’єру. Експерти запропонували ставку на те, що досвідчений голкіпер покине збірну України до першого вересня 2020 року. На цей варіант можна поставити з котируванням 5,5, що відповідає 17 відсоткам ймовірності, на протилежний вибір запропонований коефіцієнт 1,1 (83%).

П’ятов виступає у складі «Жовто-синіх» з 2007 року. На рахунку воротаря 92 офіційні поєдинки, в яких він пропустив 68 м’ячів.

Також у букмекерській лінії запропоновані ставки на майбутній чемпіонат Європи 2020 року, на який національна збірна України кваліфікувалася достроково, гарантувавши собі перше місце у групі В. Любителі ставок можуть поставити гроші на можливе включення у фінальну заявку «Жовто-синіх» на континентальний турнір 20-річного захисника київського «Динамо» Дениса Попова. Виклик футболіста, який ще жодного разу не брав участі у матчах національної команди, оцінений коефіцієнтом 2,5, що дорівнює 38 відсоткам ймовірності. На протилежний варіант можна поставити з котируванням 1,5 (62%).

Крім того, букмекери пропонують перевірити, чи довірить головний тренер збірної України Андрій Шевченко місце у стартовому складі команди на Євро-2020 20-річному голкіперу Андрію Луніну, який зараз виступає в оренді за іспанський клуб «Вальядолід». Зіграти варіант «так» запропоновано з коефіцієнтом 2,0 (47%), а вибір «ні» – з котируванням 1,76 (53).

Нагадаємо, що після семи зіграних турів групового раунду кваліфікації чемпіонату Європи-2020 збірна України посідає перше місце у групі В з 19 набраними очками. В останньому матчі відбіркового циклу «Жовто-сині» на виїзді зустрінуться з національною командою Сербії. Поєдинок пройде в Белграді у неділю, 17 листопада.

Букмекери оцінили шанси Віталія Кличка залишитися мером Києва

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт