Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери приймають ставки на весілля Тіни Кароль і Дана Балана

Алла Вишня
Український шоубіз шириться чутками про можливі стосунки між співаками Тіною Кароль та Даном Баланом. Які шанси на те, що зірки візьмуть шлюб, знає «Рейтинг Букмекерів».
Букмекери приймають ставки на весілля Тіни Кароль і Дана Балана

Букмекери приймають ставки на весілля Тіни Кароль і Дана Балана

Стосунки двох тренерів вокального шоу «Голос країни» Тіни Кароль і Дана Балана цікавлять їхніх фанів вже не перший рік. Вони – водночас колеги та конкуренти, які мають за мету привести виконавця зі своєї команди до перемоги.

Між зірками зародилися теплі почуття, які багатьом стають схожими на романтичні. Тому букмекерська компанія  Favbet оцінила шанси того, що Кароль вийде заміж за Балана до кінця цього року. Імовірність цього становить 20%, це коефіцієнт 5,0.

Зірки не робили жодних оголошень про такі наміри та навіть публічно не говорили про стосунки один між одним. Втім, вони підігрівають своїх фанів та інтригують часом несподіваним фліртом на шоу. Особливо відкрито свою симпатію демонструє Дан Балан. Тоді як Тіна Кароль поводиться більш стримано. Вокалісти записали спільну романтичну пісню, яку вперше разом виконали восени на шоу «Танці з зірками». Що, як здалося фанам вокалістів, особливо натякає на можливу закоханість.

Варто зауважити, що після смерті чоловіка і за сумісництвом продюсера Євгена Огіра, Тіна Кароль не була помічена в стосунках. Вона активно займалася кар`єрою і вихованням їхнього спільного сина Веніаміна.

Водночас Балана називають «крадієм жіночих сердець» та постійно приписують співакові різні романи. Вокаліст відверто захоплюється жіночою красою, про що свідчать його постійні яскраві компліменти під час шоу «Голос країни» різним виконавицям. Журналісти говорять, що Балан був одружений ще до часів своєї популярності із з Еллою Крупеніною, у пари нібито навіть є спільний син Алан. Однак про ці стосунки Балан не говорить.

Букмекери назвали тренера-фаворита шоу «Голос країни»

Букмекери: хто народить першою – Дорофєєва чи Каменських?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт