Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери приймають ставки на успіхи Пірло у «Ювентусі»

Владислав Стародубцев
Аналітики букмекерської компанії Favbet пропонують спрогнозувати, яких успіхів зможе досягти Андреа Пірло на тренерському містку чинних чемпіонів Серії А.
Букмекери приймають ставки на успіхи Пірло у «Ювентусі»

Букмекери приймають ставки на успіхи Пірло у «Ювентусі»

Наприкінці минулого тижня «Ювентус» вилетів з Ліги чемпіонів від «Ліона. Згодом керівництво «Старої синьйори» повідомило, що не планує продовжувати співпрацю з Маруіціо Саррі, а за кілька годин туринці оголосили про призначення 41-річного Андреа Пірло головним тренером «Ювентуса».

Чи зможе легендарний італієць, який має обмаль тренерського досвіду, не тільки втриматися у тренерському кріслі команди, а й продемонструвати результати, на кшталт перемоги в Серії А, Кубку Італії або навіть Ліги чемпіонів?

  • За оцінкою букмекерів, шанси Пірло виграти Серію А, Кубок та Суперкубок Італії у наступному сезоні складають 4% ймовірності (коефіцієнт 25.0).
  • На перебіг подій, за яким Андреа тріумфує на чолі «Юве» у національному чемпіонаті та Лізі чемпіонів сезону 2020/2021 років, пропонується укласти парі за 35.0 (3% ймовірності).
  • Ставку за 7.50 (13%) розрахують як виграшну, якшо «Ювентус» під його керівництвом не зможе здолати груповий етап найпрестижнішого клубного турніру Європи.
  • Згідно з котируваннями, п’ятиразовий володар «Золотого м’яча» Кріштіану Роналду, найімовірніше, раніше покине команду, аніж Андреа Пірло. На відповідний сценарій пропонується коефіцієнт 1.05 (95%).
  • Тоді як шанси на звільнення Пірло до завершення цього року оцінили у 14% (7.0), а на відхід Андреа у 2021-му можна поставити за 4.0 (25%).
  • Легендарний воротар «Старої синьйори» Джанлуїджі Буффон, найімовірніше, до початку вересня наступного року приєднається до тренерського штабу Пірло. На відповідний сценарій аналітики пропонують коефіцієнт 1.30 (77%).
  • Відбудеться виплата з котируванням 50.0 (2%), якщо Андреа Пірло стане головним тренером збірної Італії до 2024-го року.

Андреа Пірло лишень два тижні тому став наставником молодіжної команди (U-23) «Ювентуса».

«Маємо надію, що одного разу він очолить першу команду, але будемо робити все поступово, крок за кроком. Посаду головного тренера «Ювентуса» потрібно заслужити», – сказав президент туринців Андреа Аньєллі за 10 днів до призначення Пірло головним тренером першої команди.

За «Ювентус» Пірло грав з 2012-го по 2015-й роки. За цей час він став чотириразовим переможцем Серії А, володарем Кубка та Суперкубка Італії (двічі).

Букмекери: «Ювентус» – фаворит на перемогу в Серії А наступного сезону

 

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт