Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери приймають ставки на новий клуб Серхіо Агуеро

Сергій Гумен
Нападник Серхіо Агуеро, у якого закінчується термін трудової угоди з «Манчестер Сіті», може залишити «Манкуніанців» в зимове трансферне вікно. Букмекерська компанія Paddy Power запропонувала найімовірніші варіанти продовження кар’єри футболіста. Найбільші шанси підписати аргентинця, за версією аналітиків, має туринський «Ювентус».
Букмекери приймають ставки на новий клуб Серхіо Агуеро

Букмекери приймають ставки на новий клуб Серхіо Агуеро

Аргентинський центрфорвард Серхіо Агуеро, який виступає в англійській Прем’єр-лізі в складі «Манчестер Сіті», може змінити клубну прописку в зимове трансферне вікно. У 32-річного бомбардира наступного літа закінчується термін контракту з «Манкуніанцями», а керівництво «Містян» досі не запропонувало футболісту підписати новий контракт. У зв’язку з цим можливий варіант переходу гравця в іншу команду в зимове трансферне вікно.

Букмекерська контора Paddy Power запропонувала найімовірніші варіанти продовження кар’єри досвідченого нападника. Найбільші шанси підписати Агуеро, на думку експертів, має туринський «Ювентус». Імовірність переходу Серхіо в італійський клуб оцінюється в 15% (коефіцієнт 6,5). Трохи нижчі шанси підписати аргентинського голеадора має мадридський «Реал». Зробити ставку на трансфер аргентинця в «Королівський» клуб кожен охочий має можливість з котируванням 7,0, що дорівнює 14% ймовірності. Трійку головних претендентів на Агуеро замикає французький «ПСЖ». Якщо паризький гранд оформить угоду в зимове трансферне вікно, зіграє парі з коефіцієнтом 12,0 (8%).

Також букмекери пропонують розглянути варіанти переходу Серхіо в каталонську «Барселону» та мюнхенську «Баварію». Шанси «Синьо-гранатових» підписати аргентинця дорівнюють 6% ймовірності (18,0), а німецького клубу – 5% (21,0).

Серед інших варіантів продовження кар’єри форварда фігурують наступні клуби: міланський «Інтер» (34,0 – 3%), лондонський «Челсі» (51,0 – 2%), «Манчестер Юнайтед» (51,0 – 2%), будь-який клуб МЛС (61,0 – 1,5%).

Нагадаємо, що Серхіо Агуеро захищає кольори «Манчестер Сіті» з 2011-го року. В англійський клуб аргентинський бомбардир перейшов з мадридського «Атлетіко» за 42 мільйони євро. У минулому сезоні англійської Прем’єр-ліги нападник взяв участь у 24 поєдинках, відзначившись 16 забитими м’ячами (два – з пенальті) і чотирма результативними передачами.

Минулого тижня «Рейтинг Букмекерів» писав, що букмекерська компанія Favbet пропонує ставку на повернення Артема Мілевського в київське «Динамо».

Букмекери: в якому клубі продовжить кар’єру Вілшер?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт