Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери приймають ставки на наступний клуб Стерлінга

Владислав Стародубцев
Фахівці букмекерської компанії Paddy Power відкрили спеціальну лінію, в якій запропонували спрогнозувати наступний клуб вінгера «Манчестер Сіті» та збірної Англії Рахіма Стерлінга.
Букмекери приймають ставки на наступний клуб Стерлінга

Букмекери приймають ставки на наступний клуб Стерлінга

14-го лютого «Манчестер Сіті» отримав дискваліфікацію від УЄФА на участь у Лізі чемпіонів та інших єврокубках. Причина такого рішення – порушення «Містянами» правил фінансового фейр-плею. Покарання діятиме на сезони 2020/2021 та 2021/2022. Також манчестерський клуб був оштрафований на 30 млн євро.

Ця новина спровокувала справжній шквал чуток щодо «Манчестер Сіті». Зокрема, повідомлялося, що мадридський «Реал» готовий побити клубний трансферний рекорд, запропонувавши за Стерлінга 200 млн євро. Підігрів ситуацію й сам Рахім, який прокоментував інтерес «Вершкових наступним чином:

«Я завжди відкритий для нових викликів. На даний момент я щасливий в «Манчестер Сіті». Але можу сказати, що «Реал – фантастичний клуб. Коли бачиш цю білу футболку, відразу розумієш, що являє собою команда. Це величний і шанований клуб. Водночас у мене контракт з «Манчестер Сіті» й я повинен поважати це. Однак «Реал» дійсно фантастичний клуб», – резюмував гравець.

На думку букмекерів, фаворит на підписання Стерлінга – саме «Реал». На сценарій, за яким Рахім стане гравцем іспанського гранда пропонують котирування 7 (14% ймовірності). Більш примарні шанси на підписання лідера «Ман Сіті» мають «ПСЖ» (коефіцієнт 17 або 6% ймовірності), «Ювентус» (коефіцієнт 26 або 4% ймовірності) та «Баварія» (коефіцієнт 26 або 4% ймовірності).

На повернення Стерлінга до «Ліверпуля» можна поставити за котирування 101. Рахім перейшов у «Манчестер Сіті»  у 2015-му році. Його контракт з «Містянами» діє до 30 червня 2023 року. Портал Transfermarkt оцінив англійця у 160 млн євро.

«Манчестер Сіті» оскаржуватиме у CAS рішення УЄФА про дискваліфікацію з єврокубків

Шанси «Реала» пройти «Манчестер Сіті» – не більше 13%

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт