Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери приймають ставки на імпічмент Зеленського на посаді президента України

Тарас Гончар
Основною інтригою після оголошення результатів президентських виборів залишається час і місце проведення самої процедури вступу на посаду глави держави. Букмекери вже відкрили лінію ставок, присвячену інавгурації та імпічменту Володимира Зеленського під час перших 100 днів .
імпіч

Букмекери приймають ставки на імпічмент Зеленського на посаді президента України

У компанії «Фаворит Спорт» визначили можливі місця проведення інавгурації і оцінили шанси кожного з них. Виявилося, що найбільш імовірною сценою для цієї події є Верховна Рада – коефіцієнт 1,05 (орієнтовна вірогідність події – 95%).

Цілком можливо, що команда Володимира Зеленського не стане розглядати «стандартні» варіанти і запропонує абсолютно інше місце. Ймовірність такого результату – 3,00 (33%).

Менш реальними альтернативами є Майдан Незалежності (коефіцієнт 5,00, 25%) і Маріїнський палац (7,00, 14%). Найпримарніші шанси побачити церемонію у НСК «Олімпійський» – 10,00 (10%).

Відставка або імпічмент Президента в перші 100 днів після вступу на посаду вірогідніші, ніж непередбачені події на інавгурації

Практика показує, що не завжди події інавгурації розгортаються за протоколом. Цього разу фахівці «Фаворит Спорт» пропонують спрогнозувати кілька іронічних результатів, які траплялися раніше.

Наприклад, чи впаде в непритомність один із солдатів почесної варти або чи зачиняться перед Володимиром Зеленським двері Верховної Ради. На обидва ці варіанти компанія пропонує коефіцієнт 10,00 (10%).

Цікаво, що відставка або імпічмент Президента в перші 100 днів після вступу на посаду вірогідніші, ніж непередбачені події на інавгурації. Так, спрогнозувати такий результат пропонується з коефіцієнтом 5,00 (20%).

Нагадаємо, 21 квітня відбувся другий тур виборів президента України. Згідно з даними Центральної виборчої комісії, Володимир Зеленський набрав понад 73%, а чинний президент Петро Порошенко – понад 24%.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт