Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери пропонують ставки на трофеї і кількість голів «Манчестер Сіті» в сезоні-2019/20

Сергій Гумен
Чинний чемпіон Англії «Манчестер Сіті» під керівництвом іспанського тренера Хосепа Гвардіоли поступився на минулих вихідних «Ліверпулю» (1:3) в центральному поєдинку 12-го туру Прем’єр-ліги. Після цього протистояння букмекери запропонували декілька спеціальних ставок на різноманітні показники «Манкуніанців» у нинішньому сезоні.
Букмекери пропонують ставки на трофеї і кількість голів «Манчестер Сіті» в сезоні-2019/20

Букмекери пропонують ставки на трофеї і кількість голів «Манчестер Сіті» в сезоні-2019/20

Букмекерська контора Marathonbet запропонувала декілька ставок на показники «Манчестер Сіті» в сезоні-2019/20. Поставити на те, що «Городяни» зможуть зберегти свій чемпіонський титул та виграти Лігу чемпіонів можна з котируванням 15,0, що відповідає 7 відсоткам ймовірності.

На тріумф підопічних Хосепа Гвардіоли в чемпіонаті Англії і Кубку країни запропонований коефіцієнт 16,0 (6%). Поставити на перемогу «Манкуніанців» в АПЛ, Кубку Англії і Кубку ліги пропонують за 31,0 (3,5%). Також запропонований варіант можливого тріумфу «Манчестер Сіті» відразу в чотирьох турнірах: англійській Прем’єр-лізі, Лізі чемпіонів, Кубку країни і Кубку ліги. На це можна поставити з коефіцієнтом 126,0 (0,8%).

Крім того, експерти розмістили в лінії ставки на статистичні показники команди за підсумками нинішнього сезону. Можна спрогнозувати, чи заб’є команда Хосепа Гвардіоли 96 або більше голів у чемпіонаті Англії. На варіант більше йде котирування 1,7 (54%), на менше – 2,01 (46%). Також можна передбачити кількість набраних очок «Манкуніанцями». Поставити на те, що клуб досягне позначки в 99 або більше балів можна з котируванням 11,0 (9%).

Ще букмекери пропонують вгадати кращого бомбардира команди у сезоні-2019/20 АПЛ. Головним фаворитом вважається аргентинський нападник Серхіо Агуеро (9 голів), на якого запропонований коефіцієнт 1,5 (67%). Другим претендентом йде англійський вінгер Рахім Стерлінг з сімома забитими м’ячами (3,5 – 28%). Топ-3 замикає бразильський форвард Габріель Жезус (7,5 – 13%), на рахунку якого три голи.

Нагадаємо, що «Манчестер Сіті» є чинним чемпіоном англійської Прем’єр-ліги. Після 12 турів нинішнього розіграшу турніру підопічні Хосепа Гвардіоли з 25 балами та 35 забитими м’ячами займають четверте місце в турнірній таблиці, відстаючи від лідируючого «Ліверпуля» на дев’ять очок.

У груповому раунді Ліги чемпіонів «Манкуніанці» впевнено лідируют у квартеті С, набравши десять балів після чотирьох зіграних турів.

Приймаються ставки на вихід клубу Ірини Морозюк в УПЛ

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт