Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: Почеттіно – найімовірніший наступник Гвардіоли в «Манчестер Сіті»

Сергій Гумен
Колишній головний тренер лондонського «Тоттенхема» Маурісіо Почеттіно як і раніше перебуває в статусі безробітного. Інтерес до аргентинського фахівця проявляють багато європейських топ-клубів, тому не виключено, що 47-річний наставник очолить одну з команд вже наступного літа.
Букмекери: Почеттіно - найімовірніший наступник Гвардіоли в «Манчестер Сіті»

Букмекери: Почеттіно – найімовірніший наступник Гвардіоли в «Манчестер Сіті»

Букмекерська контора Paddy Power запропонувала у своїй лінії котирування на можливого наступника іспанського фахівця Хосепа Гвардіоли біля керма «Манчестер Сіті». Головним кандидатом на цю посаду, на думку експертів, є аргентинець Маурісіо Почеттіно, відомий в Англії по роботі в лондонському «Тоттенхемі». Призначення цього фахівця головним тренером «Манкуніанців» оцінюється коефіцієнтом 3,0, що дорівнює 33% ймовірності.

Другим в рейтингу претендентів на посаду наставника «Містян» йде 32-річний керманич «РБ Лейпцига» Юліан Нагельсманн. На прихід талановитого німецького тренера в англійський топ-клуб можна зробити ставку з котируванням 8,0 (12,5%). У трійку фаворитів на цю посаду потрапив екстренер туринського «Ювентуса» і «Мілана» Массіміліано Аллегрі. Підписання контракту між 52-річним італійцем і «Манчестер Сіті» оцінюється коефіцієнтом 11,0 (9%).

Крім перерахованих вище кандидатів, букмекери пропонують розглянути менш ймовірні варіанти: Ерік тен Хаг (13,0 – 8%), Антоніо Конте (17,0 – 6%), Карло Анчелотті (21,0 – 5%), Брендан Роджерс (26,0 – 4%), Луїс Енріке (34,0 – 3%), Рафаель Бенітес (67,0 – 1,5%), Гарет Саутгейт (101,0 – 1%).

Нагадаємо, що Маурісіо Почеттіно був звільнений з посади керманича лондонського «Тоттенхема» 19-го листопада 2019-го року. Аргентинський фахівець працював в англійському клубі з 2014-го року.

Після 25 зіграних турів Прем’єр-ліги «Манчестер Сіті» набрав 51 очко і відстає від «Ліверпуля», що наразі посідає перше місце в турнірній таблиці, на 22 бали. Чинний трудовий договір Хосепа Гвардіоли з «Манкуніанцями» розрахований до літа 2021-го року. Раніше ЗМІ повідомляли, що 49-річний тренер може повернутися до каталонської «Барселони» наступного літа.

Букмекери: у Гвардіоли найвищі шанси очолити «Барселону» після Сетьєна

Букмекери пропонують ставки на новий клуб Маурісіо Почеттіно

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт