Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери оцінили вище шанси Болгарії на «Євробаченні-2017» після другого півфіналу

Рейтинг Букмекерів
У Києві відбувся другий півфінал «Євробачення-2017». У фінал конкурсу пройшли конкурсанти з Білорусі, Болгарії, Хорватії, Угорщини, Данії, Ізраїлю, Румунії, Норвегії, Нідерландів та Австрії.

Букмекери оцінили вище шанси Болгарії на «Євробаченні-2017» після другого півфіналу

В цілому, результати другого півфіналу виявилися досить передбачуваними. Можна зазначити лише факт невиходу в вирішальний етап конкурсу Естонії. Дует Koit Toome & Laura з композицією «Verona», згідно з оцінками букмекерів перед півфіналом, повинен був виходити у фінал, проте результати голосування не дозволили прибалтам пройти далі. Під час виступу трапився технічний збій: сталася накладка зі звуком.

Організаторам навіть довелося вибачатися за роботу техніки, проте на результат це вже не вплинуло.

Серед учасників, які пройшли до фіналу, букмекерська компанія William Hill виділяє болгарського співака Крістіана Костова. Зараз зробити ставку на його перемогу пропонується з коефіцієнтом 4,5, в той час як перед півфіналом коефіцієнт становив 8,0.

Раніше в пресі з’явилася інформація, що Костов, який народився в Москві і має подвійне громадянство, ще в червні 2014 року виступив у Криму. Нагадаємо, через виступи на півострові раніше українська влада заборонила в’їзд в країну учасниці від Росії Юлії Самойлової. Однак у випадку з Костовим СБУ заявила, що виступ відбувся до набрання чинності нових законів.

Імовірність перемоги румунських виконавців Ілінки та Алекса Флоря з піснею «Yodel It!» оцінюється аналітиками коефіцієнтом 26,0. З коефіцієнтом 51,0 можна зробити ставку на тріумф нідерландської групи O’G3NE.

Коефіцієнтом 81,0 оцінюються шанси на перемогу датської виконавиці Ані. Після півфіналу букмекери оцінили вище шанси Хорватії. Якщо перед виступом Жака Худека в аналітиків не було впевненості, що він проб’ється у вирішальний етап змагання, то зараз на його успіх можна поставити з коефіцієнтом 67,0. За оцінкою експертів, композиція «My Friend» претендує на місце в десятці.

Коефіцієнтом 126,0 оцінюються шанси перемогти угорця Йожефа Папая з композицією «Origo». За 151,0 можна поставити на успіх в конкурсі австрійця Натана Трента чи білоруського дуету Naviband. Таким же коефіцієнтом аналітики оцінили ймовірність перемоги норвежця JOWST та ізраїльського співака IMRI.

Нагадаємо, з першого півфіналу у фінал конкурсу пройшли виконавці з Молдови, Азербайджану, Греції, Швеції, Португалії, Польщі, Вірменії, Австралії, з Кіпру та з Бельгії. За бортом головної події залишилися представники Албанії, Чехії, Фінляндії, Грузії, Ісландії, Латвії, Чорногорії і Словенії.

Головна подія конкурсу відбудеться 13-го травня. Всього у фіналі змагатимуться 26 країн – до учасників, які пройшли півфінальний відбір, додадуться Україна як господарка конкурсу і ще кілька країн-засновниць «Євробачення»: Франція, Німеччина, Британія, Іспанія та Італія. Саме Італію букмекери вважають фаворитом конкурсу.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт