Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери оцінили шанси збірної України в матчі проти Німеччини

Владислав Стародубцев
За оцінкою букмекерської компанії Favbet, у підопічних Андрія Шевченка обмаль шансів здобути бодай одне очко у домашньому матчі в рамках 3-го туру групового етапу Ліги націй, повідомляє «Рейтинг Букмекерів».
Букмекери оцінили шанси збірної України в матчі проти Німеччини

Букмекери оцінили шанси збірної України в матчі проти Німеччини

У суботу, 10-го жовтня, збірна України на НСК «Олімпійський» протистоятиме Німеччині. Зустріч матиме вкрай важливе значення для обох колективів, позаяк у квартеті G усі чотири команди йдуть фактично пліч-о-пліч, а тому кожна перемога на вагу золота.

Відповідно до котирувань, «Бундестім» – абсолютний фаворит: на перемогу німців пропонують укласти парі за 1.24, на нічию встановлене котирування 6.80, шанси українців здобути три очки оцінили коефіцієнтом 12.50.

У відсотковому співвідношенні перемога збірної України – 8% ймовірності, нічия – 14% ймовірності, звитяга збірної Німеччини – 78% ймовірності.

На перебіг подій, матч завершиться з форою (0) для збірної України, пропонують поставити за 7.90 (13%). На аналогічний показник, але на користь національної команди Німеччини, можна «зарядити» за скромні 1.08 (93%). Якщо ви впевнені, що матч завершиться з форою (-2) для гостей, до вашої уваги коефіцієнт 2.21 (45%).

Найімовірніше, нас чекає результативний футбол: ставку за 1.58 (60%) розрахують як виграшну, якщо команди проб’ють тотал більше 2,5 голів, натомість на низ пропонується коефіцієнт 2.41 (40%).

На варіант, за яким обидва колективи заб’ють, можна укласти парі за 2.08 (46%), а котирування 1.76 зіграє, якщо голкіпер однією з команд залишить власні ворота недоторканими.

За збірну Німеччини найбільше шансів забити у Тімо Вернера (1.70,59%), Луки Вальдшмідта (2.0, 50%), Сержа Гнабрі (2.0, 50%) і Кая Хаверца (2.30, 43%).

У складі збірної України найбільше шансів відзначитися голом у Романа Яремчука (4.0, 25%), Андрія Ярмоленка (4.50, 22%), Руслана Малиновського (4.50, 22%) та Віктора Циганкова (4.75, 21%).

Статистичні факти про матч Україна – Німеччина 

  • Збірна України жодного разу не перемагала Німеччину в офіційних матчах: 3 перемоги у «Бундестім», ще 2 матчі завершилися внічию).
  • За п’ять матчів «Жовто-сині» спромоглися забити у ворота «Бундестім» лишень 2 м’ячі, тоді як суперник відзначився 9 разів.
  • Тотал більше 2,5 голів був зафіксований лишень в 1 матчі з п’яти: у стикових матчах до ЧС-2002 німці переграли українців з рахунком 4:0.

Кадрові втрати обох команд 

У команди Андрія Шевченка просто величезні проблеми з кадрами. Кількість гравців які через травми або COVID-19 не зможуть допомогти команді у майбутній зустрічі зросла до 14. ПЦР-тести на коронавірус виявилися позитивними у Андрія Пятова, Андрія Луніна, Юрія Паньківа, Миколи Матвієнка, Жуніора Мораєса та Тараса Степаненка.

Через травми не зіграють Олександр Зінченко, Микита Бурда, Владислав Супряга, Євген Коноплянка, Віталій Буяльський, Сергій Кривцов, Сергій Болбат.

Водночас у Німеччини також вистачає травмованих: у лазареті перебувають Лерой Сане, Тоні Кроос та Суат Сердар.

Матч 3-го туру Ліги націй між збірними України та Німеччини зіграють у суботу, 10-го жовтня, в Києві. Стартовий свисток пролунає о 21:45. Зустріч у прямій трансляції покажуть телеканали «Україна» та «Футбол 1».

Поєдинок обслуговуватиме бригада арбітрів з Ізраїлю під керівництвом Ореля Грінфельда. На лініях йому асистуватимуть Рой Хассан та Ідан Ярконі. Четвертий арбітр – Галь Лейбовіц.

Після двох турів у квартеті 4 Ліги А лідирує збірна Іспанії. У доробку «Фурії Рохи» 4 очки, на другій позиції розташувалася національна команда України, у активі якої 3 бали, на третьому щаблі з 2-ма очками розташовується збірна Німеччини, а аутсайдером групи є Швейцарія, у якої 1 очко.

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», аналітики оцінили шанси Андрія Шевченка покинути посаду головного тренера збірної України до початку фінальної частини Євро-2021.

Україна – Німеччина: прогноз і ставки Ігоря Циганика

Україна – Німеччина: прогноз і ставка Віктора Вацка

Україна – Німеччина: прогноз і ставка Олександра Золотогорського

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт