Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери оцінили шанси Ярославського знову стати власником «Металіста»

Владислав Стародубцев
Головним ньюзмейкером останніх тижнів у спортивному медіапросторі України став бізнесмен, колишній власник «Металіста» Олександр Ярославський, який не виключає можливості повернення у великий футбол.
Букмекери оцінили шанси Ярославського знову стати власником «Металіста»

Букмекери оцінили шанси Ярославського знову стати власником «Металіста»

За його словами, після історії з коронавірусом потрібно думати, що робити далі. Зокрема, і в футбольному аспекті.

Від прямої відповіді, чи повернеться Ярославський у харківський футбол, бізнесмен ухилився:

«Я в контакті з футбольними людьми. Так, з тим «Металістом» буде вельми складно щось зробити, тому що там юридичні колізії такі, що легко їх подолати не вдасться. Подивимося… Обіцяти нічого не буду, але обіцяю, що думати буду, це точно», – сказав він у програмі «Залишайся з футболом». 

На тлі різноманітних чуток щодо Ярославського фахівці з компанії Favbet пропонують спрогнозувати, чи дійсно Олександр наважиться повернутися до футбольних справ.

На перебіг подій, за яким бізнесмен цьогоріч знову стане власником «Металіста», пропонується котирування 5, що відповідає 20% ймовірності.

Олександр Ярославський був президентом харківського клубу впродовж семи років з 2005-го по 2012-й рік. За цей час «Металіст» переживав чи не найкращий період у своїй історії. Команда спромоглася дістатися чвертьфіналу Ліги Європи та стати шестиразовим бронзовим призером чемпіонату України.

Ведучий програми «Профутол» Ігор Циганик підтверджує, що Ярославський може повернутися на президентський місток харків’ян:

«Тривалий час ніяк не могли викупити борги «Металіста» через певну корупційну історію в клубі. Ярославський зараз хоче домовитися з гравцями, тренерами, менеджерами команди, яким клуб заборгував кошти.

Гроші зараз не мають значення. Щоб усі, кому винен Курченко, написали відмову від боргів клубу. Комусь він запропонує роботу, комусь, може, гроші, комусь більше, комусь менше… Але він хоче викупити борги. Це називається санацією. Якщо я викуповую борги, мені тоді мають віддати усю власність (базу, стадіон і марку «Металіст»).

От він домовиться з Шав’єром, Крістальдо та іншими, і  держава зобов’язана віддати йому цю власність Курченка, бо він стає головним кредитором. Але зараз є рішення про націоналізацію. Не банкрутизацію! А це вже треба буде купувати у держави. Ярославський цього не хоче.

Він прагне  стати повноцінним власником, викупивши борги. Якщо це станеться, а я знаю, що перемовини йдуть, тоді повернеться «Металіст. Його цікавить «Металіст», а не «Металіст 1925», – сказав Циганик під час стріму на Youtube-каналі «Бомбардир». 

Букмекери: хто стане новим президентом УПЛ?

Черговий екс-гравець «Металіста» зізнався в участі в договірних матчах

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт