Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери оцінили шанси «Шахтаря» здобути очки в матчі з «Реалом»

Владислав Стародубцев
У 1-му турі групового етапу Ліги чемпіонів «Шахтар» чекає складний вояж до Іспанії, де підопічні Луїша Каштру спробують відібрати очки у мадридського «Реала». Які коефіцієнти пропонують на майбутній поєдинок фахівці з букмекерської компанії Favbet – читайте у прев’ю від «РБ».
Букмекери оцінили шанси «Шахтаря» здобути очки в матчі з «Реалом»

Букмекери оцінили шанси «Шахтаря» здобути очки в матчі з «Реалом»

За оцінкою аналітиків, «Королівський клуб» є беззаперечний фаворитом цього протистояння. Укласти парі на тріумф «Реала» пропонується за 1.29, імовірність нічиєї оцінили коефіцієнтом 6.20, на звитягу «Шахтаря» можна «зарядити» за 10.50. У відсотковому співвідношенні перемога «Галактікос» 75% ймовірності, нічия – 16% ймовірності, перемога «Гірників» – 9% ймовірності.

На перебіг подій, за яким команди заб’ють більше 2,5 голів, встановлене котирування 1.49 (69%), тоді як на «низовий» рахунок пропонується поставити за 2.65 (41%).

Парі за 1.39 (72%) виявиться виграшним, якщо команда Зінедіна Зідана здобуде три очки з форою (-1). На варіант, за яким поєдинок завершиться для підопічних Луїша Каштру з форою (0), пропонують коефіцієнт 7.20 (14%).

Якщо ви впевнені, що обидві команди заб’ють, до вашої уваги котирування 1.89 (50%). Водночас шанси, що або мадридці, або донеччани залишать власні ворота недоторканими, оцінили теж у 50% ймовірності (коефіцієнт 1.92). У складі «Реала найбільше шансів засмутити голкіпера «Гірників» у Каріма Бензема (1.52, 66%). За «Шахтар» найбільше шансів відзначитися забитим м’ячем у Марлоса (4.60, 22%).

Найімовірніший підсумок зустрічі – перемога «Королівського клубу» з гандикапом у два голи (3.90, 26%).

Статистичні факти про матч «Реал» – «Шахтар» 

  • «Шахтар» в офіційних матчах ніколи не перемагав «Реал». У пасиві «Гірників» 2 поразки (3:4 і 4:0). Різниця забитих і пропущених голів – 8:3 на користь мадридців;
  • Тотал більше 2,5 голів був зафіксований у кожному з зіграних зустрічей;
  • В попередніх 6-ти домашніх матчів Ліги чемпіонів «Реал» здобув лишень 1 перемогу (над турецьким «Галатасараєм» – 6:0);
  • Ставка тотал більше 2,5 м’ячів грала у 12 останніх матчів «Реала» в Мадриді;
  • Безпрограшна серія «Шахтаря» на виїзді в матчах Ліги чемпіонів налічує 4 поєдинки. Разом з цим «Гірники» здобули перемогу лишень 1 перемогу в 7-ми попередніх матчах у найпрестижнішому клубному турнірі Європи.

Кадрові втрати обох команд

У лазареті мадридців перебувають Еден Азар (м’язова травма), Дані Карвахаль (ушкодження коліна) та Мартін Едегор (м’язова травма). Під питанням участь у матчі Маріано Діаса, Серхіо Рамоса та Альваро Одріосоли (в усіх – проблеми зі здоров’ям).

«Шахтарю» через різноманітні причини не допоможуть в зустрічі з «Реалом» Тайсон, Ісмаїлі, Сергій Кривцов, Алан Патрік, Віктор Коваленко, Жуніор Мораєс, Тарас Степаненко, Євген Коноплянка, Микола Матвієнко та Сергій Болбат. Під питанням участь Андрія Пятова. Раніше 9 гравців донеччан отримали позитивний тест на COVID-19 і були вимушені відправитися на самоізоляцію.

Матч 1-го туру квартету B Ліги чемпіонів між «Реалом» та «Шахтарем» відбудеться у середу, 21-го жовтня, на стадіоні «Альфредо Ді Стефано» у Мадриді. Початок – о 19:55 за київським часом. Зустріч у прямому ефірі покаже телеканал «Футбол 1», а також відеосервіс MEGOGO. На поєдинку працюватиме бригада арбітрів з Сербії. Рефері у полі – 34-річний Срджан Йованович.

У паралельному матчі групи «Інтернаціонале» у Мілані проекзаменує «Боруссію» Менхенгладбах.

«Реал Мадрид» – «Шахтар»: прогноз і ставка В’ячеслава Заховайла

«Реал Мадрид» – «Шахтар»: прогноз і ставка Ігоря Циганика

«Реал Мадрид» — «Шахтар»: прогноз і ставка Роберто Моралеса

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт