Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери оцінили шанси Роналду повернутися у «Манчестер Юнайтед»

Владислав Стародубцев
Аналітики букмекерської компанії Paddy Power оцінили імовірність камбеку п’ятиразового володаря «Золотого м’яча» Кріштіану Роналду на «Олд Траффорд».
Букмекери оцінили шанси Роналду повернутися у «Манчестер Юнайтед»

Букмекери оцінили шанси Роналду повернутися у «Манчестер Юнайтед»

У ЗМІ знову активізувалися чутки щодо можливості зміни клубної прописки Кріштіану Роналду. Зокрема, як стверджує видання Diario Sport, керівництво «Ювентуса» вивчає доцільність продажу 35-річного нападника влітку наступного року. Мовляв, розглядається варіант, за яким «Стара синьйора» не буде продовжувати з ним контракт. Угода Кріштіану і «Ювентуса» діє до літа 2021-го року, тому туринці спробують його продати, щоб компенсувати частину витрати на його трансфер (117 млн євро за версією Transfermarkt – «РБ»).

На цьому тлі журналіст ESPN Кристіан Мартін вирішив додати дров у вогнище чуток про від’їзд Роналду з Італії. За його інформацією, футболіст готовий розглянути варіант з поверненням у «Манчестер Юнайтед» після сезону 2020/2021 років. Сам Кріштіану начебто теж не проти повернутися на «Олд Траффорд», а його агент Жорже Мендеш уже контактував з представниками «Червоних дияволів». Втім, є у цій історії у другий серйозний потенційний покупець – французький «ПСЖ». Спортивний директор клубу Леонардо підтвердив інтерес гравця. У Парижі готові задовольнити будь-які фінансові запити португальця і сподіваються, що цей аргумент стане вирішальним у боротьбі за підписання Роналду.

За розрахунками фахівців букмекерської компанії Paddy Power, наступним клубом у кар’єрі володаря «Золотого м’яча, найімовірніше стане «ПСЖ» (2.40, 41,6% ймовірності). Імовірність другого приходу у «Манчестер Юнайтед» оцінили коефіцієнтом 4.33 (23%). Зіграє парі за 6.0 (16,6%), якщо Кріштіану знову одягне футболку мадридського «Реала».

Серед інших можливих варіантів продовження його кар’єри фігурують наступні клуби: «Баварія» (8.50, 11,8%), «Інтер Маямі» Девіда Бекхема (10.0, 10%), «Лос-Анджелес Гелаксі» (11.0, 9%), «Манчестер Сіті» (15.0, 6,6%), переїзд у Китай (15.0, 6,6%), «Барселона» (23.0, 4,3%), «Мілан» (34.0, 3%).

«Ювентус» підписав Кріштіану Роналду влітку 2018-го року. Станом на цю мить в активі португальця 71 гол та 19 гольових передач за 94 матчі у складі чинних чемпіонів Серії А. Відповідно до даних порталу Transfermakt, його трансферна вартість сьогодні – 60 млн євро.

Як інформував «Рейтинг Букмекерів», букмекерська компанія 1xBet оцінила шанси Роналду стати найкращим бомбардиром чемпіонату Італії.

Сульшер – out? Букмекери пропонують мізерний коефіцієнт на призначення Почеттіно тренером «МЮ»

Букмекери назвали імовірність відходу Зідана з «Реала» після сезону 2020/2021

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт