Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери оцінили шанси NAVI захистити чемпіонський титул IEM Katowice

Владислав Стародубцев
Сьогодні стартує плей-оф раунд турніру Intel Extreme Masters Season XV — IEM Katowice 2021 з дисципліни CS:GO. «Рейтинг Букмекерів» розповідає хто вважається фаворитом турніру за версією аналітиків.
Букмекери оцінили шанси NAVI захистити чемпіонський титул IEM Katowice 2021

Букмекери оцінили шанси NAVI захистити чемпіонський титул IEM Katowice 2021

За підсумками групового етапу дві найкращі команди здобули путівку одразу у півфінал – це Team Spirit та Team Liquid, і ще чотири колективи позмагаються у 1/4 фіналу – Natus Vincere зіграє проти Gambit, а Virtus.pro протистоятимуть титуловані Astralis. 

Прикметно, що одразу вперше за історію турнірів серії Intel Extreme Masters Season у плей-оф раунді зіграють одразу чотири організації з пострадянських країн. 

Відповідно до розрахунків фахівців букмекерської компанії GG.Bet, Team Spirit та Natus Vincere – головні претенденти на виграш IEM Katowice: імовірність тріумфу «Драконів» оцінюють у 29% (3.50), а «Народжених перемагати» – у 26% (3.88). 

Непогані шанси поборотися за перемогу у Astralis (23%, 4.25) і Team Liquid (23%, 4.35), тоді як Gambit (11%, 9.0) і Virtus pro (10%, 9.50) – аутсайдери змагань.  

Чвертьфінальні та півфінальні матчі відбудуться у форматі best-of-3 (до двух перемог однієї з команд), а фінал – у форматі best-of-5. Переможець пари Natus Vincere/Gambit у 1/2 фіналу зустрінеться з Team Spirit, а сильніший у парі Astralis/Virtus.pro протистоятиме Team Liquid. Вирішальний поєдинок турніру зіграють найближчої неділі, 28-го лютого. Початок – о 16:00. 

Призовий фонд IEM Katowice – 2021 – $1,000,000. Торік перемогу на цьому турнірі святкували Natus Vincere – у фіналі s1mple та KO без шансів переграли G2 – 3:0 (16:4 на Nuke, 16:13 на Dust2 і 16:2 на Mirage). 

На цю мить Natus Vincere посідають 2 сходинку у рейтингу за версією HLTV, Astralis утримують лідерство, Virtus.pro (6 позиція) та Team Spirit (7 позиція) перебувають у топ-10, а Gambit розташувався на 15-му місці.

Як раніше повідомляв «Рейтинг Букмекерів», колишній капітан NAVI Денис seized Костін в інтерв’ю легендарному Данилові Zeus Тесленку розповів, що йому двічі у кар’єрі пропонували «злити» матч, проте в обох випадках він відмовляв. 

Підписуйтеся на «РБ» у Telegram та Instagram.

«$3-4 тисячі – на ставках»: ексгравець Na`Vi отримав дивну пропозицію

Гравці з України – одні з найуспішніших: статистика ставок на кіберспорт у 2020 році

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт