Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери оцінили шанси «Манчестер Сіті» виграти Лігу чемпіонів у наступному сезоні

Владислав Стародубцев
Ще не охололи емоції від цьогорічного фіналу найпрестижнішого клубного турніру Європи, а букмекери вже пропонують спрогнозувати наступний клуб-переможець.
Хто виграє Лігу чемпіонів у наступному сезоні?

Хто виграє Лігу чемпіонів у наступному сезоні?

«Челсі» у вирішальному поєдинку на «Драгау» з мінімальним рахунком переграв «Манчестер Сіті» (1:0), вдруге в історії здобувши титул найкращої команди сезону на міжнародній арені. Єдиний влучний удар під завісу першої 45-хвилинки з передачі Мейсона Маунта завдав Кай Хаверц.  Українець Олександр Зінченко з’явився у стартовому складі і відіграв усі 90 хвилин. Ба більше, за версією статистичного порталу Flashscore він отримав найвищу оцінку у складі «Містян». 

Букмекерська компанія 1xBet пропонує клієнтам спрогнозувати, який команда стане наступним тріумфатором Ліги чемпіонів. 

Трійка головних претендентів

«Манчестер Сіті», навіть попри поразку від «Челсі», – перший за шансами на виграш турніру в наступному сезоні. Потенційний успіх підопічних Хосепа Гвардіоли оцінюють у 23% (коефіцієнт – 4.04). 

Варто нагадати, що востаннє іспанець відчув смак перемоги у Лізі чемпіонів 10 років тому – у вже далекому сезоні 2010/2011, коли працював на тренерському містку «Барселони». З того часу ані з «Баварією», ані з «Манчестер Сіті» йому не вдавалося повторити цей успіх. 

«Баварія» з 18% (5.0) розташувалася на другій позиції у лінії букмекера. Це і не дивно, адже «Ротен» вигравали у трьох Лігах чемпіонів у 21-му столітті. В попередній раз – у сезоні 2019/2020. А замикає трійку головних претендентів «Ліверпуль»: сума вашого парі помножиться на 9 (10%), якщо Юрген Клопп вдруге приведе «Червоних» до трофея такого ґатунку. 

«Темні конячки»

9% (10.0) – імовірність сценарію, за яким «Челсі» зуміє захистити титул переможця Ліги чемпіонів в майбутній кампанії. Також непогані шанси нав’язати поборотися за титул у «Манчестер Юнайтед», «ПСЖ» і мадридського «Реала» – у всіх по 8% (12.0).

Водночас дещо вище котирується виграш «Барселони» (7%, 13.0) і «Ювентуса» (6%, 17.0). У інших команд, що фігурують в лінії, на кшталт «Атлетіко», дортмундської «Боруссії» «Інтернаціонале або «Мілана» імовірність <=4%

Фінал тридцятого розіграшу Ліги чемпіонів повинен відбутися на стадіоні «Газпром-Арена» у російському Санкт-Петербурзі. Україну на турнірі представлятимуть київське «Динамо» і донецький «Шахтар». 

«Ювентус», «ПСЖ», збірна Франції: де продовжить кар’єру Зідан?

Почеттіно покине «ПСЖ» заради повернення у «Тоттенхем» – букмекери

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт