Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери оцінили шанси команд у чвертьфіналах Ліги чемпіонів

Владислав Стародубцев
Щойно у штаб-квартирі УЄФА відбулося жеребкування 1/4 та 1/2 фіналу Ліги чемпіонів. Читайте далі щоб дізнатися шанси команд у кожній з чотирьох сформованих пар.
Букмекери оцінили шанси команд у чвертьфіналах Ліги чемпіонів

Букмекери оцінили шанси команд у чвертьфіналах Ліги чемпіонів

За підсумками відкритого жеребу були сформовані чотири пари: «Манчестер Сіті» – «Боруссія» Дортмунд, «Порту» – «Челсі», «Баварія» – «ПСЖ» та «Реал» – «Ліверпуль». А у півфіналах зустрінуться переможці пар «Баварія» – «ПСЖ» / «Манчестер Сіті» – «Боруссія» і «Реал» – «Ліверпуль» / «Порту» – «Челсі». 

Які шанси команд у матчах 1/4 фіналу за версією аналітиків компанії 1xBet, дізнаєтеся нижче.

«Манчестер Сіті» – «Боруссія» Дортмунд: малоймовірно, що феномен Холанда зможе зупинити нестримних манкуніанців

У цій парі беззаперечним фаворитом є команда Хосепа Гвардіоли, про що красномовно свідчать котирування на прохід у 1/2 фіналу: шанси «Манчестер Сіті» оцінюють у 72% (1.34), а «Боруссії» – відповідно у 28% (3.50). 

Водночас імовірність перемоги «Джмелів» у першій зустрічі понад вчетверо нижча, аніж у «Містян»: 15% (1.14) проти 65% (2.73), нічия – 20% (4.88).  

«Порту» – «Челсі»: чи вдасться Драконам» створити дві сенсації поспіль?

Тут картина за шансами фактично аналогічна з попередньою парою: імовірність виходу «Аристократів» до півфіналу – 73% (1.32), тоді як 27% (3.60) – що там зіграють «Дракони». 

«Челсі» – фаворит першого матчу, який відбудеться в Португалії: успіх підопічних Томаса Тухеля оцінюють у 42%. Натомість на перемогу «Порту» дають 28% (3.52), і на нічию – 30% (3.30). 

Мюнхенці – не каталонці: «Баварія», найімовірніше, опиниться у 1/2 фіналу

Хоча «ПСЖ» і пройшов у 1/8 фіналу імениту «Барселону», у чинного чемпіона Ліги 1 обмаль шансів переграти у двоматчевій дуелі «Баварію». 

Розклад сил наступний: імовірність потрапляння німців до півфіналу – 65% (1.49), відповідно 35% (2.75) – що французам вдасться дійти за крок до вирішальної зустрічі Ліги чемпіонів. У «Ротен» понад вдвічі більше шансів перемогти у першому поєдинку на рідній «Альнц Арені»: звитяга «Баварії» – 55% (1.77), нічия – 23% (4.34), тріумф «ПСЖ» – 22% (4.48).

«Реал» – «Ліверпуль»: чи вдасться Салаху віддати «боржок» Рамосу?

Ще одна топова пара чвертьфіналу – «Реал» – «Ліверпуль». Пам’ятаючи про прикру поразку у фіналі Ліги чемпіонів у Києві, «Червоні» матимуть подвійну мотивацію на матч проти «Вершкових». У першій зустрічі на «Сантьягу Бернабеу» команди фактично мають паритет за шансами: перемога Реала» – 38% (2.59), виграш Ліверпуля» – 36% (2.76), нічия – 26% (3.72). 

А у маркеті на прохід до наступної стадії турнірі відчутну перевагу мають підопічні Юргена Клоппа: у 60% (1.57) оцінюють шанси «Червоних» здолати «Королівський бар’єр». 40% (2.40 дають на перебіг подій, за яким  «Вершкові» зіграють у 1/2 фіналу з переможцем пари  «Порту»/ «Челсі».

Перші поєдинки 1/4 фіналу Ліги чемпіонів зіграють 6/7 квітня, матчі-відповіді – 13/14 квітня. Півфінальні зустрічі відбудуться 27/28 квітня та 4/5 травня відповідно. Фінал найпрестижнішого клубного турніру Старого світу запланований на 29 травня. Право приймати вирішальний матч отримав стадіон «Олімпійський»  у турецькому Стамбулі.

Букмекери: імовірність відходу Зідана з «Реала» зросла вдвічі за останні пів року

Букмекери: Холанд – поза конкуренцією у гонці бомбардирів Ліги чемпіонів

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт