Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери оцінили шанси Холанда стати найкращим бомбардиром Бундесліги

Владислав Стародубцев
Найімовірніше, найкращим голеодором чемпіонату Німеччини сезону 2019/2020 стане форвард «Баварії» Роберт Левандовскі. Шанси нападника «Боруссії Д» Ерлінга Холанда фахівці оцінили вкрай низько.
Букмекери оцінили шанси Холанда стати найкращим бомбардиром Бундесліги

Букмекери оцінили шанси Холанда стати найкращим бомбардиром Бундесліги

Елітний дивізіон Німеччини став першим топ чемпіонатом Європи, який поновив змагання після вимушеної паузою пов’язаною з пандемією COVID-19. Доля золотих нагород залишається туманною. За чемпіонську салатницю наразі змагаються мюнхенська «Баварія, дортмундська «Боруссія», «РБ Лейпциг» та «Байєр».

За звання найкращого снайпера Бундесліги також точиться запекла боротьба. Наразі у списку найкращих бомбардирів лідирує польський нападник Роберт Левандовскі (25 матчів, 27 голів). Голеодор має фантастичну статистику: Левандовскі забиває 40 або більше голів за сезон у всіх турнірах протягом п’яти сезонів поспіль.

За оцінкою аналітиків компанії 1xBet, найімовірніше, саме Роберту вдасться забити найбільшу кількість голів у сезоні 2019/2020 років – котирування 1.1 (91%).

Найближчим переслідувачем Левандовскі у бомбардирських перегонах є лідер атак «РБ Лейпциг» Тімо Вернер. Він блискуче провів перше коло Бундесліги, однак потім трапилася гольова засуха. Після паузи німець знову продовжив забивати: у минулому турі «Бики» каменя на камені не залишив від «Майнца» (5:0), а 24-річний форвард відзначився хет-триком. У його активі 24 забиті м’ячі після 27 зіграних матчі.

Шанси Вернера стати найкращим бомбардиром Бундесліги оцінили у 18% ймовірності (5.50).

Головним відкриттям не тільки Німеччини, а й усієї футбольної Європи став перформанс норвежця Ерлінга Холанда, який взимку перебрався до «Боруссії Д» з австрійського «Зальцбурга», і спровокував справжній фурор. 19-річний вундеркінд забив 10 голів у 10 матчах Бундесліги й, схоже, не збирається зупинятися на досягнутому.

Фахівці вкрай низько оцінили шанси Холанда стати найкращим голеодором німецького чемпіонату (151.0, 0,66%). Попри це шанси Ерлінга вищі, аніж у його одноклубника Джейдона Санчо (251.0, 0,39%). Англієць має 14 голів у 25 матчах). До завершення Бундесліги залишилося зіграти 7 турів.

«Рейтинг Букмекерів» писав, що оператори приймають ставки на кількість забитих голів Робертом Левандовскі до кінця цього сезону, а також аналітики визначили фаворита німецької першості.

Parimatch: «26-й тур Бундесліги дав майже третину від обсягу ставок на чемпіонат Білорусі за 1,5 місяця»

Прогноз і ставка. Чи перейде Джейдон Санчо в «Манчестер Юнайтед»?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт