Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери оцінили шанси «Динамо» перемогти «Ювентус»

Сергій Гумен
Наступного тижня розпочнеться груповий раунд Ліги чемпіонів. Київське «Динамо» стартує в престижному клубному турнірі домашнім матчем проти туринського «Ювентуса». Ознайомитися з котируванням на цей поєдинок ви можете у матеріалі від «Рейтингу Букмекерів».
Букмекери оцінили шанси «Динамо» перемогти «Ювентус»

Букмекери оцінили шанси «Динамо» перемогти «Ювентус»

У вівторок, 20-го жовтня, стартує груповий етап Ліги чемпіонів сезону 2020/2021. У цей день київське «Динамо» прийме на своєму домашньому полі туринський «Ювентус». Букмекерська компанія Favbet оцінила шанси суперників у майбутньому протистоянні.

На думку експертів, італійський чемпіон є фаворитом поєдинку. Шанси підопічних Андреа Пірло відсвяткувати перемогу в Києві складають 49% ймовірності (коефіцієнт – 1,97). Якщо ви вважаєте, що в цій зустрічі буде зафіксована нічия, вашій увазі надане ​​котирування 3,4 (28%). У 23% ймовірності (4,3) букмекер оцінив шанси команди Мірчі Луческу здобути перемогу над чемпіоном Серії А.

Якщо гості з Турина зможуть обіграти київський колектив з форою (-1), зіграє парі з коефіцієнтом 2,71 (35%). Шанси «Динамо» здолати «Стару синьйору» з аналогічним гандикапом дорівнюють всього 11% ймовірності (8,6).

У матчі між «Динамо» та «Ювентусом» аналітики не чекають результативного футболу. Ставки на тотал більше (2,5) приймаються з котируванням 2,12, що відповідає 46% ймовірності. На тотал менше встановлений коефіцієнт 1,79 (54%). При ставці на варіант «обидві заб’ють» більш імовірним вважається вибір «ні» – 50,3% (1,89).

Найімовірнішим результатом майбутнього протистояння вважається рахунок 1:1. Зробити ставку на такий розвиток подій пропонують з котируванням 6,3 (16%).

Найімовірнішим автором гола в складі «Ювентуса» є іспанський нападник Альваро Мората. Шанси цього футболіста вразити ворота «Динамо» складають 56% ймовірності (1,8). Що стосується київського колективу, то в його складі найвищі шанси відзначитися забитим м’ячем має півзахисник Віктор Циганков – 31% ймовірності або коефіцієнт 3,2.

Статистика матчів між «Динамо» та «Ювентусом»

Київський і туринський клуби провели чотири очних поєдинки. У трьох перемогу відсвяткував італійський гранд, ще в одній зустрічі була зафіксована нічия. Різниця забитих/пропущених м’ячів – 12:3 на користь «Ювентуса». Тотал більше (2,5) був зафіксований в трьох матчах.

Орієнтовні стартові склади на матч «Динамо» – «Ювентус»

«Динамо»: Бущан, Миколенко, Попов, Забарний, Караваєв, Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Циганков, Де Пена, Супряга.

«Ювентус»: Буффон, Данило, Бонуччі, К’єлліні, Бентанкур, Артур, Куадрадо, Рабіо, Бернардескі, Дібала, Мората.

Варто зазначити, що в майбутньому поєдинку туринській команді не допоможе португальський нападник Кріштіану Роналду. Лідер «Старої синьйори» наразі перебуває на самоізоляції через позитивний тест на коронавірус.

Матч «Динамо» – «Ювентус» відбудеться у вівторок, 20-го жовтня, на стадіоні НСК «Олімпійський» у Києві. Поєдинок у столиці України обслуговуватиме бригада суддів на чолі з Овідіу Хацеганом. Допомагати йому будуть Октавіан Шоврім і Себастьян Георге, четвертий рефері – Себастьян Колцеску.

Матч почнеться о 19:55 за київським часом. Пряму трансляцію зустрічі організує телеканал «Футбол 1».

«Шальке» – «Уніон»: прогноз і ставка Олексія Андронова

«Лілль» – «Ланс»: прогноз і ставки Вадима Скічка

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт